Syoss

Sorteer 6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Syoss

Syoss shampoo en conditoner

De Syoss shampoo en conditioner varianten zijn ontwikkeld en getest door kappers. Vele professional maken tevens gebruik van de verzorgingslijn van Syoss, dat shampoos en condtioners ontwikkeld die speciaal zin afgestemd voor haar met weinig volume, beschadigd haar, dof uitziend haar en meer. Met een shampoo of conditioner van Syoss creeert u salon schittend haar.

Intense Thermo Care Shampoo

Deze shampoo van Syoss versterkt en verbeterd de haarstructuur door de toevoeging van keratine, dat haar vanaf de wortel aanpakt. Geschikt voor stug en onbehandelbaar haar. 

Volume Lift Shampoo

Zonder het haar te verzwaren creëert de Volume Lift Shampoo. De speciale formule geeft meer energie en levenskracht aan het haar, waardoor een volle bos haar weer terugkomt.

Een voordelige haarbehandeling bij Voordeligscheren

Door het prijsbeleid van Voordeligscheren stellen wij onze klanten in de gelegenheid om A-merk shampoo van Syoss te bestellen tegen een lage prijs. Een haarbehandeling hoeft dus niet veel te kosten. Profiteer nu van 5% korting bij een bestelling van 2 verzorgingsartikelen en 10% korting bij een bestelling vanaf 3 verzorgingsartikelen of meer.