Mond

Sorteer 36 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 36 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mond

Een gezond gebit

Gezond en sterk tandvlees, een geringe aanwezigheid van tandsteen en tandplak. Alhoewel deze aandachtspunten niet nieuw zijn, zie je in de praktijk toch vaak mensen die er niet naar handelen. Als voorbeeld leggen mensen vaak de focus op alleen de tanden, zonder aandacht te besteden aan het tandvlees. Pijnlijk en geirriteerd tandvlees heeft dit vaak als gevolg. Na enige tijd kan het er rood uitzien en zelfs gaan bloeden. Het assortiment van Voordeligscheren wilt u o.a. voorzien van alle middelen om bij te dragen aan een gezond gebit.

Tandenborstels

Het poetsen van de tanden vormt de basis voor een gezond gebit. Tandenborstels van de bekende merken kunt u voordelig online bestellen, waarbij u ook profiteerd van gratis verzending.
Colgate Zigzag tandenborstel
Oral-B Advantage 123 
Jordan tandenborstel hard  

Tandpasta

Tandpasta draagt bij aan een goede mondhygiene. Voor verchillende aadachtsgebieden van het gebit bieden wij verschillende soorten fluoride tandpasta's. De Parodontax Fluoride Tandpasta sluit vanwege de hoge samenstelling van verschillende zouten goed aan bij het hebben van geïrriteerd tandvlees. Een beetje tandplak is goed voor de bescherming van de tanden. Bij overmatig veel tandplak is het echter zaak om een tandpasta te gebruiken zoals de Aquafresh Intense white,
dat tandplak effectief verwijdert.

Floss en tandenstokers

Een tandenborstel is niet altijd toereikend voor de moeilijk bereikbare plekken in het gebit. Niet weggepoetst tandplak kan zich dan weer omvormen tot tandsteen. Gebruik daarvoor Oral-flosdraad  of de Jordan tandenstokers.

Tanden polijsten

Sinds kort is het mogelijk om uw tanden makkelijk & veilig thuis te polijsten. Er kan uiteraard voor een behandeling bij de tandarts gekozen worden. Met de SuperWhite Original Blanchi-Dent heeft u echter ook de gelegenheid om dit thuis te doen. Wat voor en avond stappen weer gebruikt kan worden is de Pearl Drops Party Sparkle Polijstpasta.

Mondspoeling

Zoals eerder gezegd bevat het gebit bijna altijd wel plekken die niet toereikend genoeg zijn voor een tandenborstel. Om er zeker van te zijn dat het gebit grondig gereinigd is van bacterieen kunt uw mondspoeling gebruiken. Daarmee geniet u niet alleen van een gezond gebit, maar ook van een frisse adem met o.a. de Listerine Mondwater CoolmintCitrus of Freshwater Burst.