Deodorant

Sorteer 53 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 53 producten

Van hoog naar laag sorteren

Deodorant

Mannen Deodorant aanbieding

Deodorant wordt dagelijks gebruikt om overmatige transpiratie tegen te gaan en om natuurlik lekker te ruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Axe deodorant? Voordeligscheren verkoopt A-merk deodorant tegen de laagste prijs, ongeacht wel merk deodorant u zoekt. Geuren die zijn afgestemd op de man.

Tegengaan van zweten

Sommige deospray of deosticks varianten verbloemen het zweet en andere verminderen de transpiratie. Een deodorant tegen het zweten is o.a.  Fa Men Rush Hour Deo spray of de Nivea stress protect anti transpirant stick. Deze verminderen de transpiratie.

Deodorant voor de gevoelige huid

Rode vlekken, een jeukende huid en zelfs pijn kan ontstaan bij het gebruiken van deo. Vooral mensen met een gevoelige huid hebben hier snel last van. Deodorant die deze irritaties veroorzaken bevatten vaak alcohol en aluminiumzout, wat bij deosprays en deorollers voor een gevoelige huid vaak niet zo is.  Goed droogmaken van de huid voor het spuiten werkt. Daarnaast is het raadzaam om over te stappen op een andere variant. Rexona Deo roll-on Men Sensitive mooi in op dit probleem. Bijna alle merken deodorant bieden deodorant voor de gevoelige huid aan.

Populaire deodorant

Wie kent ze niet. De televisie reclames van Axe. De vele geuren verbloemen het zweet met een lekkere lucht die te verkrijgen is in vele varianten zoals de Touch Deodorant Bodyspray, Excite of Dry Apollo. Of wat dacht u van Nivea for Men deodorant. Geuren die speciaal zijn samengesteld voor de man zoals de Nivea for Men Deospray Fresh Active of de Nivea Men 48h Stress Protect Deodorant.