Axe

Sorteer 8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Axe

Axe deodorant aanbieding

Axe deodorant in de aanbieding bij Voordeligscheren. Vanaf een bedrag van € 1,90- kunt u al terecht voor bijvoorbeeld de Axe Deoroller Anti-transpirant Apollo Dry. Toch liever een deospray van Axe? Vanaf €2,49 kunt u terecht voor de vele varianten die het assortiment van Voordeligscheren telt. 

Africa

Axe Deoroll on Africa is 1 van de meest populaire deodorant varianten van Axe. De deodorant heeft zijn succesformule te danken aan de warme, intense en mysterieuze geur die in het parfum verwerkt zit.

Apollo

Astronauten staan als eerste in de rij bij vrouwen met de Axe Apollo. Verken geuren van het heelal met deze nieuwe geur van Axe. Verkrijgbaar voor slechts €2,50 bij Voordeligscheren.

Excite

Onbereikbare vrouwen zijn verleden tijd met de Axe Excite deospray voor slechts €2,49. De engelen vallen uit de lucht met deze verleidelijke geur van Axe, die tevens in deostick variant verkrijgbaar is. 

Dark Temptation

Omhels het effect van chocola met de Axe Dark Temptation deospray. Een vleugje chocolade activeert de magie die vrouwen doet happen naar meer. Tevens verkrijgbaar in Deostick variant.

Meer Axe?

Jouw favoriete Axe geur als deodorant, aftershave en douchegel? Onder Axe aanbiedingen vind u de meest aantrekkelijke deals. Bij Voordeligscheren ontvang je 10% korting bij een bestelling vanaf 3 verzorgingsartikelen. Combineren is uiteraard ook mogelijk!