Shampoo

Sorteer 12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Shampoo

Mannen shampoo aanbieding

Tegen lage prijzen kunt u de beste shampoos bij Voordeligscheren online bestellen. Maar welke shampoo is past nou bij u? Het grote assortiment kan echter enige verwarring opleveren en daarom is extra advies op zijn plaats. 

Soorten haar

Verschillende haartypes vereisen weer een andere shampoo. Onderstaande alinea's dienen als overzicht en advies naar u als klant om de juiste keuze te maken.

Shampoos voor vet haar

Zo is er vet haar, wat snel plakkerig, vettig en futloos aanvoelt. Het is heel normaal om vet haar te hebben. Sommige mensen hebben hier echter sneller last van. Shampoos voor vet haar dragen bij aan een optimale wasbeurt zodat het haar wordt onvet. Gebruik hiervoor de Syoss Men Clean & Fresh Shampoo voor een optimaal resultaat.

Shampoos voor dun haar

Shampoos voor dun haar zorgen voor meer volume. Maar pas op, want het te vaak wassen van dit haartype kan tot verergering leiden. 2 keer per week wassen van je haar is voldoende. De Pantene shampoo voor volume & veerkracht is goed te combineren hierbij.

Antiroos shampoos voor de bestrijding van roos

Roos komt voor bij mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is een vorm van eczeem wat voor kan komen op uw hoofdhuid. Anti-roos shampoos zijn uiterst effectief in het bestrijden van roos. Head & Shoulders Classic Clean is hier een goed voorbeeld van wat een plekje in vele huishoudens heeft veroverd. Te verkrijgen in vele varianten zoals Apple Fresh en Cool Menthol.