Haarstyling

Sorteer 31 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 31 producten

Van hoog naar laag sorteren

Haarstyling

Gel en wax voor het stylen van haar

Op zoek naar de beste haargel? Voordeligscheren.nl verkoopt a-merk haargel en wax varianten tegen een lage prijs. De keuze is groot en dat kan voor u als klant best lastig zijn. Het soort hairstyling product is afhankelijk van welke look u wilt creëren.  

Stylen met gel

Omdat gel op waterbasis is gemaakt, droogt de haargel uiteindelijk uit, wat resulteert in hard haar met een hoog 'hold' effect. Hier zijn vele gradaties in te vinden. Zo zijn de Taft van Schwarzkopf haarstyling artikelen gespecialiseerd in het creëren van een onverwoestbaar kapsel. Na het stylen van je haar is geen regenbui te groot om te weerstaan. De V12 haargel van Schwarzkopf is daar het beste voorbeeld van met een sterkte van maar liefst 12. Toch op zoek naar een gel waarbij stevig haar in combinatie gaat met een natuurlijk kapsel? Dan biedt de L'oreal Paris Invisible Clean variant uitkomst hierin.

Stylen met wax

Haar wax bevat ingrediënten die het haar minder snel uitdrogen, zodat het zich uitstekend uitleent voor een ruig en mat kapsel. Versteviging en een goede fixatie gaan alsnog samen zonder het harde effect wat haargel creëert. Haar wax is erg geschikt voor kort tot halflang haar. Een typische haar wax variant bij Voordeligscheren is de L'oreal Paris Studio line Texture Styling Wax.