Tandpasta

Sorteer 6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tandpasta

Tandpasta aanbieding

De beste tandpasta's tegen de laagste prijs bij Voordeligscheren. Voor de verschillende gebieden van het gebit zijn er tandpasta's op maat om deze schoon en gezond te houden. Wist dat een tandarts controleert op 7 gebieden? Maar wat zijn deze gebieden eigenlijk? En welke tandpasta's lenen zich daarvoor uit?

Tandsteen bestrijden

Tandsteen ontstaat bij een onvoldoende verwijdering van tandplak. Tandplak kan zich zo ook makkelijker vestigen op de gebieden waar tandsteen ontstaat. Uiteindelijk leidt dit tot meer gaatjes in het gebit. De vorming van tandsteen kan niet worden voorkomen, maar er bestaan wel tandpasta's die het de vorming ervan kunnen verminderen. De Aquafresh Tandpasta Tandsteen Control leent zich hier goed voor uit.

Tandpasta met enzymen

Verder onderzoek heeft uitgewezen dat tandpasta's met enzymen de vorming van tandplak tegen gaan. Het risico van gaatjes voor gaatjes en tandvleesontsteking wordt dan minder. In de praktijk is de werking van dit soort tandpasta's echter nog niet bewezen. Tandpasta's met enzymen hebben echter wel een gunstige bijwerking. Zij kunnen n.l. goed helpen bij patiënten met aften. Dit zijn pijnlijke rode zweertjes in de mond. In een aantal gevallen verdwijnen de klachten of worden zij minder ernstig. Een tandpasta met enzymen is de Zendium Fresh Mind Tandpasta.

Tegengaan van geïrriteerd tandvlees

Ontstoken tandvlees is nooit leuk. Het is pijnlijk, bloedt snel en je kunt kiezen verliezen in het laatste stadium. Gelukkig is er relatief eenvoudig iets aan te doen. 2 maal daags poetsen met een tandpasta die geïrriteerd tandvlees sneller doet verdwijnen met Parodontax Fluoride tandpasta.