Wahl Lithium Baardtrimmer - 1541-0462

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Wahl Lithium Baardtrimmer - 1541-0462

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis Verzending bij alle Brievenbus post!
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 14 dagen bedenktijd
De Wahl Lithium Ion baardtrimmer is een sterke baardtrimmer met afwasbaar snijblad. Laad snel op, gaat lang mee en blinkt uit als het gaat om kracht en snelheid.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 36 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Wahl Lithium Baardtrimmer - 1541-0462

De Wahl Lithium Ion baardtrimmer is een sterke en lichte baardtrimmer met afwasbaar snijblad. Laad snel op en gaat lang mee. De baardtrimmer blinkt uit als het gaat om kracht en snelheid. Dankzij de Quick Charge functie is 1 minuut opladen al genoeg voor 3 minuten gebruik. In slechts 60 minuten is de lithium ion accu volledig opgeladen en kan dan maar liefst 150 minuten lang gebruikt worden. Lithium ion biedt twee keer zo veel vermogen als Ni-MH of NiCad batterijen, ook het zogenaamde memory-effect van deze technologieën is bij lithium ion niet aanwezig. Hierdoor blijft de accu opgeladen, zelfs wanneer je de trimmer een tijdje niet gebruikt. Hierdoor beschikt deze baardtrimmer niet alleen over een groot uithoudingsvermogen maar is het ook een enorm sterk apparaat.

De Lithium Ion baardtrimmer heeft twee geïntegreerde opzetkammen die je 18 verschillende snijlengtes bieden. Zonder opzetkam trimt de Beard & Stubble tot op 0,5 milimeter van de huid. Met opzetkammen heb je de mogelijkheid om van 2 tot 24 milimeter te trimmen, met tussenstappen van 1 milimeter tussen 2 en 13 milimeter, daarna worden de tussenstappen 3 milimeter. Zo biedt de baardtrimmer veel mogelijkheden voor zowel korte als langere baarden.

Nog een groot voordeel het is afwasbare snijblad van de Lithium Ion Beard & Stubble, zo is het snijblad schoonmaken snel en eenvoudig.

Met trots kunnen wij zeggen dat de Beard & Stubble in onze eigen Europese fabriek geproduceerd wordt. Zo kunnen we de hoge Wahl kwaliteitsstandaard waarborgen en garanderen.

Specificaties

Accessoires: Olieflesje
Reinigingsborstel: ja
Laadstation: ja
Opzetkammen: 1
lengtes(# mm): 2-24 mm
Haartrimmer: ja
Stroomafname: Li-Ion accu
Gebruiksduur: ca. 150 minuten
Laadtijd: ca. 1 uur
Snellaadfunctie: ja
Accuvoeding: ja

Inhoud: Wahl Lithium Baardtrimmer

Artikelnummer 5996415029017
Merk Wahl
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 100,00)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info