Zwitsal Zeepvrije Wasgel - 400ml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Zwitsal Zeepvrije Wasgel - 400ml

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

Zwitsal Wasgel is 100% zeepvrij en daardoor uitermate geschikt om de huid en het gezicht van je kindje op milde wijze te wassen.

  Je ontvangt 3 Punten voor het aanschaffen van dit product

Zwitsal Zeepvrije Wasgel - 400ml

Ahoewel zeep een effectief reinigende werking kan hebben, heeft het bij het gebruik van je kleintje ook nadelen. Zwitsal Wasgel is 100% zeepvrij en daardoor uitermate geschikt om de huid en het gezicht van je kindje op milde wijze te wassen. Ook bijzonder geschikt voor de gevoelige huid van volwassenen. Je kunt Zwitsal Wasgel zowel in het badje als onder de douche gebruiken.

Reinigen van het gezichtje

Gebruik voor het gezichtje van je baby een beetje lauwwarm water dat al voorgekookt is. Maak eerst de oogjes schoon met watjes. Voor ieder oogje gebruik je een schoon watje. Dan de oortjes, mondje, neusje en het nekje. Steeds met schone watjes. Wattenstaafjes gebruik je alleen om de oorschelp en de rand van het neusje schoon te maken. Ga echter nooit in het oortje of in het neusje. De rest van het gezichtje kan je met Zeepvrije wasgel schoonmaken.

Tip

Als je kindje iets groter is geworden, kun je ook Zwitsal Schuimbad gebruiken. Veel peuters vinden het leuk om met de schuimvlokken te spelen en het is net als de Zeepvrije wasgel een prima manier om het huidje te reinigen.

Zwitsal speelgoed maken

Er is natuurlijk allerlei bad en douche speelgoed te koop voor je baby, maar vaak spelen ze het leukst met eenvoudige dingen. Als je gaatjes in een lege Zwitsal fles prikt heb je een leuke extra douche voor de kleine, kijk wel of de dop goed vastzit, vanwege inslikgevaar.
 
Inhoud: Zwitsal Zeepvrije Wasgel - 400ml

 

Extra informatie

Merk Zwitsal
Voorraad Op voorraad
Brievenbuspost Nee
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 100,00)
Gebruiksaanwijziging Ja
Levertijd 1-3 werkdagen
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend