Terug

Gillette Fusion Proglide Flexball (1)

Filters

Gillette Fusion ProGlide Flexball

De Gillette Fusion ProGlide geeft een nieuwe Flexball technologie die aangedreven wordt door een batterij. Hiermee is dit nieuwe systeem ontwikkeld voor het scheren voor mannen. Het is een combinatie van het beste scheermesblad van Gillette met een nieuwe handgreep en de nieuwe Flexball technologie. Hierdoor wordt het scheren nog veel makkelijker dan voorheen en is het resultaat vele malen beter, waardoor de Gillette Fusion ProGlide Flexball de nieuwe standaard geworden is.

Dankzij de Flexball technologie kunt u met de Gillette Fusion ProGlide nu veel makkelijker op elke plek komen tijdens het scheren. Het scheermes beweegt namelijk in alle mogelijke richtingen, waardoor het trekken van rare gezichten niet meer nodig is om op de lastige plekken te komen in de hals. Maak het gemakkelijker en comfortabeler voor uzelf en bestel vandaag nog de Gillette Fusion ProGlide Flexball bij voordeligscheren.nl!

De kracht van Gillette

Gillette heeft door de jaren heen een grote naam opgebouwd. Het is de nummer één wanneer het om comfortabel en fijn scheren voor mannen gaat. De kwalitatieve producten hebben de innovatieve naam van Gillette nog verder versterkten verbeterd. De duurzame scheermessen gaan langer mee en aangezien de mesjes los na te bestellen zijn, weet u al zeker dat u altijd een scherp mes heeft voor het beste resultaat. Het is verstandig om altijd minstens één of meer mesjes op voorraad te hebben voor het geval het mesje ineens bot geworden is. Deze kunt u direct bestellen. De Gillette Fusion ProGlide Flexball wordt geleverd met batterijen, scheermes en een mesje.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot