Terug

Gillette Venus Vibrance (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Gillette Venus Vibrance

De Venus Vibrance is de meest vernieuwende scheerhouder van Gillette. Het scheersysteem geeft niet alleen een sensationeel gladde huid door het scheren van de haartjes, maar geeft ook een milde peeling waardoor dode en doffe huidcellen verwijderd worden en u kunt genieten van heerlijk zachte, glanzende en langdurig gladde benen.

Gillette Venus Vibrance Apparaat

De milde peeling van de Venus Vibrance zorgt voor een gladde huid door het verwijderen van dode huidcellen. Met slechts een druk op de knop zet u de kalmerende vibraties aan en geeft u uw benen een heerlijke peeling. De vibraties zorgen voor een gladde huid door het verwijderen van de huidcellen, maar zorgt ook dat de haartjes tot dicht bij de wortel worden afgeschoren waardoor de haartjes langer weg blijven en u nog langer kunt genieten van dat zachte gevoel.,

Voordeligscheren.nl biedt de Gillette Venus Vibrance op verschillende manieren aan per 4 scheermesjes, 8 scheermesjes, 16 scheermesjes, een Gillette Venus Vibrance apparaat, en een Gillette women Vibrance Combi deal.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh