Terug

Elektrische tandenborstels (5)

Filters

Elektrische tandenborstels

Elektrische tandenborstels

Bij Voordeligscheren.nl heeft u een groot aanbod aan elektrische tandenborstels van verschillende merken. De tandenborstels zorgen dat uw tanden weer schoon en wit zijn, zoals u van de tandarts gewend bent. Geen ontstoken tandvlees, gaatjes of verkleuringen meer met de tandenborstels van bijvoorbeeld Oral B, Panasonic, Philips, Waterpik en Emmi-Dent.

De tandenborstels zijn verkrijgbaar in verschillende edities. Zo zijn er tandenborstels in reisformaat zodat hij makkelijk mee kan in uw tas, elektrische tandenborstels met ultrasone reiniging, tandenborstels met smartguide en tandenborstels speciaal voor kinderen.

De tandenborstels hebben allemaal een andere poetsfrequentie en alle tandenborstels hebben verschillende opzetstukken. Zo zijn er opzetstukjes met flossfunctie, dubbele poetsfunctie, en sonische tandenborstels.

De tandenborstels verzorgen niet alleen uw tanden, maar ook uw tandvlees en tong. Uw mond is schoon, fris en uw tanden zijn wit en schoon. U kunt genieten van die ultieme frisheid die u bij de tandarts ook ervaart, elke dag weer met de tandenborstels van Voordeligscheren.nl, en dat tegen een scherpe prijs!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh