Terug

Wegwerpmesjes (disposables) (9)

Filters

Wegwerpmesjes (disposables)

Wegwerpmesjes

Veel vrouwen vinden het prettig en mooi om hun benen, oksels en schaamstreek te ontharen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen en bij voordeligscheren.nl vind je de juiste producten voor al deze manieren. Verreweg de meeste vrouwen gebruiken scheermesjes en scheerschuim voor het ontharen. Je kunt natuurlijk kiezen voor de reguliere scheermesjes die je meerdere keren kunt gebruiken. Maar er zijn ook veel vrouwen die liever iedere keer dat ze zich scheren gebruik maken van een nieuw mesje. Wegwerpmesjes combineren de kwaliteit van het merk met het gemak en de hygiëne van een wegwerpmesje. Wegwerpmesjes worden ook wel aangeduid met de Engelse term disposables. De mesjes zorgen voor een mooie gladde en verzorgde huid. Voordeligscheren.nl biedt een groot assortiment aan wegwerpmesjes van betrouwbare merken als Gillette, Wilkinson en BIC. Voor goedkoop, veilig én snel bestelt u bij Voordeligscheren.nl

De voordelen van wegwerpmesjes

We zien dat steeds meer vrouwen wegwerpmesjes en mesjes met een houder allebei gebruiken. De wegwerpscheermesjes worden vaak gebruikt om mee te nemen op vakantie of tijdens een weekendje weg. In plaats van de mesjes met houder of een scheerapparaat in de bagage is een wegwerpmesje een stuk praktischer. Het neemt minder ruimte in en kan bovendien worden weggegooid na gebruik. Zo heb je op terugweg meer ruimte voor leuke souvenirs of andere dingen. Een ander belangrijk voordeel van wegwerpmesjes is de aanschafprijs. Op de korte termijn zijn wegwerpmesjes een stuk goedkoper dan mesjes met houder of een scheerapparaat. Zeker als je niet zo vaak scheert komen wegwerpmesjes een stuk goedkoper uit de bus. Dit is voor veel mensen van doorslaggevend belang om te kiezen voor wegwerpmesjes. Zeker omdat de wegwerpmesjes van de grote merken een fantastisch glad resultaat opleveren. Een laatste voordeel is de hygiëne van wegwerpmesjes. Je gebruikt de mesjes maar een keer en dit is dus de meest hygiënische manier van scheren. Direct uit de verpakking op je huid en vervolgens in de prullenbak. Met de messcherpe prijzen van wegwerpmesjes bij voordeligscheren.nl is de keuze wel erg makkelijk geworden.

Ons assortiment

De prijzen zijn hier dus messcherp en ook is ons assortiment aan wegwerpmesjes behoorlijk groot. We verkopen wegwerpmesjes van de grootste en beste scheermerken als Wilkinson, BIC en natuurlijk ook Gillette. Er zijn speciale mesjes voor de vrouw met een gevoelige huid en een aantal aantrekkelijke voordeelverpakkingen. Zo hebben we een enorme voordeelverpakking van de Bic Wegwerpscheermesjes Twin Lady Sensitive met maar liefst 8 Stuks. Deze voordeelverpakking kun je voor minder dan twee tientjes kopen waardoor je eigenlijk voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Een dergelijke voordeelverpakking is ideaal omdat je altijd wegwerpmesjes in huis hebt. Als je dan plotseling een paar dagen weg gaat, gooi je een paar mesjes en scheerschuim in je toilettas en ben je zeker van een goede scheerervaring op reis. Bovenop de vaste aantrekkelijke prijzen voor de verschillende wegwerpmesjes zijn er nog regelmatig aanbiedingen te vinden waardoor je nog voordeliger wegwerpmesjes kunt kopen. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh