Terug

Tondeuses (9)

Filters

Tondeuses

Tondeuses

De tondeuses van Voordeligscheren.nl bieden alles wat u wenst van een tondeuse. Een tondeuse helpt u zelf uw kapsel te houden zoals u het bij de kapper heeft laten doen. Een goedkope en handige oplossing voor de kapper dus. De trimmers hebben verstelbare trimkammen zodat u altijd een lengte heeft die u wilt en zijn makkelijk in onderhoud. De trimmers zijn oplaadbaar en dus zonder snoer te gebruiken voor extra gebruiksgemak.

Een aangepast kapsel , volledig naar uw wens krijgt u met de tondeuses van Voordeligscheren.nl. De meest gevraagde tondeuses zijn bijvoorbeeld de Remington HC363C Keramische Tondeuse, de Philips QC5380 Tondeuse, de Wahl Deluxe Chrome Pro Tondeuse, de Princess 4 Men Wet 'n Dry Clipper en de Trebs Comfortshave Oplaadbare Tondeuse in luxe geschenkverpakking.

De tondeuses zijn ook verkrijgbaar in geschenkverpakking, zoals de Trebs oplaadbare tondeuse, zoals hierboven vermeld, en in een volledige trimset zoals u gewend bent van de kapper. Hiermee haalt u in één keer het hele pakket in huis, dat voldoet aan al uw bijvoorbeeld ook de rest van de families wensen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh