Terug

Gillette Sensor 3 (1)

Filters

Gillette Sensor 3

Opzoek naar goede en goedkope Gillette Sensor 3 scheermesjes?

Op Voordeligscheren.nl kan je de beste en de goedkoopste Gillette Sensor 3 scheermesjes kopen, en dat voor de laagste prijzen! Wij hebben de Sensor 3 scheermesjes van Gillette waar jij naar op zoek bent!

Waarom Gillette Sensor 3 scheermesjes?

Als je bij het Sensor scheermes net dat ene mesje mist, is de Sensor 3 de uitkomst. Deze mesjes hebben namelijk een extra blad, waardoor je als nog lekker kan scheren op de manier waarop jij het prettig vindt. De Sensor 3 scheermesjes hebben een speciale lubra-strip met verzorgende ingrediënten, die door water worden geactiveerd. De huid wordt voor het scheren behandeld door de strip, en zorgt voor een gladde huid, zowel tijdens als na het scheren. De Gillette Sensor 3 scheermesjes zorgen voor een ultra gladde scheerbeurt, zonder irritaties. Kijk gerust rond tussen de producten op onze site en vind jouw ideale Gillette Sensor 3 scheermesjes. Op Voordeligscheren.nl vind je alleen de Sensor 3 scheermesjes van de allerbeste kwaliteit, en dat ook nog eens tegen de allerlaagste prijs!

Gillette Sensor 3 Wegwerpscheermesjes

Neem bijvoorbeeld de Gillette Sensor 3 Wegwerpscheermesjes, voor mannen het nummer 1 wegwerpscheermesje! Deze mesjes staan namelijk garant voor maar liefst 10 uiterst comfortabele scheerbeurten per wegwerpscheermesje. De drie mesjes met coating in chroom volgen je huid. Het scheerhoofd past zich aan aan de contouren van je gezicht. De verbeterde Lubrastrip met water geactiveerde Comfortgel-technologie bieden je ultiem comfort. De Gillette Sensor 3 Wegwerpmesjes zijn allemaal uitgerust met een rubberen antisliphandgreep voor controle en wendbaarheid. De mesjes zijn ook nog eens twee keer beter af te spoelen dan de Blue II Plus. De Gillette Sensor 3 Wegwerpscheermesjes zorgen voor een goede en snelle spoelbeurt hebben een ideale snelle spoeling. De Lubrastrip zorgt ervoor dat de messen over de kop gaan. Daarnaast zijn de Sensor 3 mesjes compleet met een rubberen anti-sliphandgreep voor geweldige controle.

Vind de perfecte Gillette Sensor 3 scheermesjes, voor de laagste prijs

Ontdek de aanbiedingen op onze site en zie hoe je snel en gemakkelijk goede en zeer goedkope Gillette Sensor 3 scheermesjes in huis kunt halen. Het is prettig om te weten, dat we zeer scherpe prijzen hanteren, alles bij jou thuis bezorgen en bij brievenbuspost zelfs geen bezorgkosten rekenen.

Het woord goedkoop krijgt pas echt betekenis bij Voordeligscheren.nl! Maar bij ons is het ook echt een feit. We verkopen de beste en de goedkoopste Gillette Sensor 3 scheermesjes, en dat voor een zeer scherpe prijs. We weten zeker dat je een interessante aanbieding kan vinden op onze website. Naast een groot aanbod hebben we ook nog eens een aantrekkelijk geprijsd aanbod. We zijn ervan overtuigd dat we ook exact die Gillette Sensor 3 scheermesjes hebben waar jij naar op zoek bent. We hebben vele duizenden tevreden klanten welke maandelijks (zo niet wekelijks) hun nieuwe bestellingen op onze site plaatsen. We weten goed wat onze klanten willen, wat ze hiervoor willen betalen en ook welke service ze verwachten. Wij zijn ook jou graag van dienst met onze producten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot