Terug

Philips tandenborstels (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Philips tandenborstels

Philips tandenborstels

De Philips tandenborstels maken gebruik van sonisch poetsen om uw tanden nog beter te verzorgen. Door het hoge aantal poetsbewegingen per minuut worden de tanden witter en tandartsschoon en kunt u elke dag weer van dit gevoel genieten.

De tandenborstels van Philips maken gebruik van sonische poetstechnieken die de tanden witter en schoner maakt dan andere elektrische tandenborstels. De tandenborstels hebben een timer die aangeeft wanneer u moet wisselen van gebitskwart zodat u alle tanden evenveel aandacht geeft.

De tandenborstels zijn verkrijgbaar in verschillende edities: een set met één body (bijvoorbeeld de Philips Sonicare HealthyWhite HX6730 / 02 Tandenborstel, de Philips Elektrische Tandenborstel Sonicare - HX6902/02 of de Philips Sonicare HealthyWhite R700 HX6711/02), een set met twee body's, een set met een body voor de elektrische tandenborstel en een flossapparaat en een kindertandenborstel.

De kindertandenborstels hebben een andere vormgeving, speciaal voor kinderen. De kindertandenborstels hebben een leuke print en spelen leuke melodietjes af tijdens het poetsen zodat kinderen gemotiveerd raken om te blijven poetsen en de poetstijd neemt gedurende 90 dagen toe zodat kinderen langzaam kunnen wennen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh