Terug

Gillette Venus Swirl (2)

Filters

Gillette Venus Swirl

Gillette Venus Swirl scheertechnologie

De Gillette Venus Swirl is ontworpen met de revolutionaire flexball technologie, waardoor 5 indivduele mesjes onafhankelijk van elkaar functioneren. Een scheermes dat perfect aansluit bij de contouren van een vrouw. Voor een langdurige gladde huid en een vlekkeloos resultaat. De Gillette Venus Swirl scheermesjes bevatten een MoistureGlide-serum dat in water wordt geactiveerd. Deze meest geavanceerde mesjes zijn 6x zo flexibel ten opzichte van de Venus original.

- Het MicroFine-systeem richt de haartjes naar de mesjes toe zodat elk haartje geschoren wordt
- 6x flexibeler ten opzichte van de Classic Venus scheermesjes.
- 5 Contour-scheermesjes die lichaamscontouren volgt en makkelijk op moeilijk bereikbare plekjes komt voor een perfecte scheerbeurt.
- Alle Venus scheermesjes passen op alle Venus-scheersystemen, behalve Simply Venus.
, voor ongelooflijke glijkracht. De Gillette Venus Swirl scheermesjes zijn 6x flexibeler dan de Classic Venus-scheermesjes. Ze werken het best in combinatie met het Gillette Venus Swirl scheermes met FlexiBall-technologie.

Waarom scheren met met Gillette Venus Swirl?

De scheertechnologie van Gillette Venus Swirl is erop gericht om perfect aan te sluiten bij de contouren van het vrouwelijk lichaam. Maar in welke situaties biedt Gillette Swirl eigenlijk uitkomst?

Lastige plekken bereiken tijdens het scheren
De achterkant van je knieën, dijen en je enkels, waar de huid dicht op het bot zit, zijn vaak moeilijk bereikbare plekken bij het scheren. Een mesje met een ovalen kopstuk biedt hier uitkomst bij, 

zodat je optimaal kunt manoeuvreren, en eenvoudiger rondom de lastige plekjes kunt bewegen. De flexball zorgt ervoor dat de scheerkop meer kan bewegen en gemakkelijk de rondingen van je lichaam volgt, bijvoorbeeld rond de enkels, knieën en oksels.

Voor een moeiteloze scheerbeurt
Scheren wordt niet altijd ervaren als een plezierige aangelegenheid. Doordat de flexball van links naar rechts kantelt tijdens het scheren, gaan de mesjes makkelijk over het lichaam zonder dat je daarbij teveel moeite moet doen. Daarnaast ligt het scheermes van Gillette Swirl en ergonomisch design en ligt het lekker in de hand.

Voor een gevoelige huid
Bij andere mesjes hoor je vaak over dezelfde plek heen moet om hetzelfde resultaat te krijgen. Dit kan leiden tot irritatie aan de huid. Omdat de Gillette Venus Swirl zo makkelijk met de contouren van je lichaam meebeweegt heb je hier echter veel minder last van. Dat komt door de FlexiBall technologie,
maar ook door het MoistureGlide Serum waardoor het mesje makkelijk over de huid glijdt.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh