Terug

Houders (mesjes incl.apparaat) (17)

Filters

Houders (mesjes incl.apparaat)

Houders (mesjes incl. apparaat) voor een ultieme scheerervaring

Wij van Voordeligscheren bieden u de beste scheersystemen en scheerhouders aan van Gillette en Wilkinson voor de laagste prijs. Het zijn de twee beste merken als het om scheermesjes gaat. Eigenlijk is er geen derde partij te noemen welke een bedreiging vormt voor deze twee uitstekende merken. Het zijn daarom ook merken waar wij graag mee samenwerken. We weten, dat ze onze kwaliteitseisen doorstaan. Ook zijn ze geliefd onder miljoenen mannen over de hele wereld, waaronder natuurlijk ook de mannen in ons eigen kikkerlandje.

Gillette scheersysteem en scheerhouders

We hebben een uitgebreid assortiment van de beste scheersystemen en houders op de markt. Het gaat hier onder andere om de houders setjes van Gillette en van Wilkinson. Van Gillette hebben we de volgende houders in ons aanbod opgenomen om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het gaat om:

 • de Gillette g2 plus houder
 • het Gillette Fusion ProGlide Power scheersysteem
 • de Gillette Fusion ProGlide systeem + 4 scheermesjes
 • de Gillette Sensor excel houder
 • de Gillette Mach3 Turbo Houder + 1 scheermesjes
 • het Gillette Mach3 Apparaat
 • de Gillette m3 power houder

Wilkinson houders en scheersystemen

Natuurlijk mogen de houders van Wilkinson niet ontbreken. Het is een zeer sterk en kwalitatief hoogwaardig merk. We sommen de verschillende scheermes houders graag voor je op. Het zijn complete sets. Het gaat onder andere om de volgende systemen en houders:

Een keuze maken!

Voor veel mensen is het vaak moeilijk om een keuze te maken uit de Gillette scheerhouders en de Wilkinson scheerhouders. Het is echter niet zo moeilijk om een goede keuze te maken. Je koopt simpelweg een houderset van beide. Je kunt ze dan allebei uittesten. Hierna heb je je keuze gemaakt op basis van je eigen ervaringen.

Social media ervaringen

Het is natuurlijk ook mogelijk om op basis van de ervaring van anderen een keuze te maken. Kies je voor Gillette of kies je voor Wilkinson? Na urenlang lezen van reviews en ervaringen kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat beide merken veel sterke promotors en aanhangers heeft. Ze hebben beide superfans. Fans welke ware ambassadeurs zijn voor de merken. Het is goed om deze beoordelingen te lezen. Er is echter nog meer dan alleen de ervaringen van anderen. We bedoelen hier jouw eigen ervaringen!

Pak een houders aanbieding!

Door voor de verschillende scherpe prijzen van de houders van zowel Gillette als Wilkinson op onze site gebruik te maken is het mogelijk om je eigen vergelijking te maken. Uiteraard hebben we ook nog andere merken. Het zijn echter twee uitstekende en kwalitatief sterke merken waar je voor kunt kiezen. We zorgen voor een snelle verzending en sterke klantenservice. Een scherpere prijs kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. We kunnen goede kortingen bieden door de volumekortingen welke we krijgen en doorspelen aan onze klanten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh