Terug

Wilkinson Hydro 3 (6)

Filters

Wilkinson Hydro 3

Wilkinson Hydro 3

De Wilkinson Hydro 3 is het meest revolutionaire scheersysteem van Wilkinson. Het scheersysteem biedt comfort tijdens het scheren. Het systeem, de mesjes, het gel reservoir, de trimmer en het handvat geven u een snelle, eenvoudige en vooral gladde scheerervairng zonder huidirritaties. De lubra-strip wordt door water geactiveerd en hydrateert de huid tijdens het scheren voor een volledige verzorging van de huid. De drie UltraGlide Blades met skin Guards beschermen de huid tijdens het scheren en maken de huid tijdens het scheren zachter waardoor huidirritatie wordt voorkomen.

Het Hydro 3 scheersysteem maakt gebruik van een drievoudig scheermesjesontwerp. De mesjes zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn ontworpen om soepel over de contouren van je gezicht te glijden. De drievoudige mesjes zorgen voor een grondige scheerbeurt door de haartjes dicht op de huid af te snijden, wat resulteert in een glad scheerresultaat.

Een belangrijk kenmerk van de Wilkinson Hydro 3 is de watergeactiveerde gelreservoir, dat is ingebouwd in de scheerkop. Deze gelreservoir bevat hydraterende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E. Wanneer het mesje in contact komt met water, wordt de gel geactiveerd en vormt het een beschermend laagje op je huid. Dit helpt om wrijving te verminderen en zorgt voor extra hydratatie tijdens het scheren, waardoor huidirritatie wordt verminderd.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh