Terug

Contact

De Klantenservice van voordeligscheren.nl wordt bemand door deskundige medewerkers die al jouw vragen over bestellingen, het productassortiment, leveringswijzen, betaalmogelijkheden, levertermijnen, garanties etc. kunnen beantwoorden. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.Er zijn hierbij diverse mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

Per e-mail
Klik hier om een mail te sturen via ons contactformulier. 


Live chat en Telegram
Via onze live chat kun je direct contact hebben met een medewerker. Klik op het chat icoon rechts onderaan de website om een chat te openen.
Je kunt ook zoeken in Telegram op "voordeligscheren". Middels deze handeling kun je met ons appen.

Suggesties en klachten
Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Het is mogelijk dat je ondanks onze inzet niet tevreden bent over de service die je hebt gekregen. Vanzelfsprekend horen wij dat graag, zodat wij er alles aan kunnen doen om jou alsnog tevreden te stellen.

Je kunt jouw klacht richten tot de afdeling Klachtenservice via [email protected]. Je krijgt altijd binnen 1 werkdag uitsluitsel over jouw klacht.

Heb je suggesties waarmee wij jou beter van dienst kunnen zijn, laat het ons weten. Wij hechten veel waarde aan uw inbreng.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot