Terug

Gillette Fusion Proglide power (5)

Filters

Gillette Fusion Proglide power

Gillette Fusion Proglide Power

Gillette Fusion Proglide Power

De NIEUWE Gillette Fusion Proglide Power, Gillette's meest comfortabele scheersysteem die er tot nu toe is. De dunnere mesjes glijden gemakkelijk over de huid heen en veroorzaken amper irritatie, vanwege de lage weerstandscoating. Dat zorgt niet alleen voor een makkelijkere scheerbeurt. Het zorgt er ook voor dat de haren veel gemakkelijker afgeschoren kunnen worden dankzij het scheermes dat niet geremd wordt op de huid tijdens het scheren.

Gillette Fusion ProGlide Power innovaties

De Fusion Proglide Power combineert alle pluspunten van de gewone Fusion Proglide met de trillingen van de Fusion Proglide Power. De trillingen laten de mesjes gemakkelijker over de huid glijden en dat zonder irritaties aan de huid te veroorzaken. Vooral voor de gevoelige huid brengt dit veel voordelen met zich mee. Irritaties blijven uit waardoor de huid elke dag weer glad en fijn aanvoelt. Voor de mensen die geen gevoelige huid hebben, biedt dit ook veel voordelen. Het scheren wordt makkelijker en comfortabeler en de kans op beschadigen van de huid is op deze manier zeer minimaal.

Daarnaast zijn de producten van Gillette bijzonder kwalitatief. De mesjes kunnen gewoon los besteld en vervangen worden, waardoor het systeem een langere tijd mee kan gaan. Dat betekent elke dag een prettige ervaring tijdens het scheren, en vooral een gewenst resultaat na het scheren.

Naast de aparte scheermesjes en houders hebben we ook de Gillette Fusion ProGlide Combi Deal en de Gillette Fusion ProGlide Power Styler.

Heeft u een gevoelige huid en wilt u dit scheersysteem proberen? Bestelt u dan ook direct de scheerschuim voor de gevoelige huid om het effect te vergroten!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh