Terug

Wilkinson Hydro 5 Power Select (1)

Filters

Wilkinson Hydro 5 Power Select

De Wilkinson Hydro 5 Power Select is een geavanceerd scheermes dat is ontworpen om een glad en comfortabel scheerresultaat te bieden. Het mes maakt gebruik van de nieuwste scheertechnologieën en functies om het scheren gemakkelijker en efficiënter te maken.

Het scheermes is voorzien van vijf UltraGlide-mesjes met Skin Guards die dicht op de huid scheren en zorgen voor een glad scheerresultaat met minder irritatie. Deze mesjes zijn ontworpen om soepel over de contouren van het gezicht te glijden en de haartjes nauwkeurig te scheren.

Een van de opvallende kenmerken van de Wilkinson Hydro 5 Power Select is de Power Select-trimfunctie. Met deze functie kunt u de vibratiesnelheid van het scheermes aanpassen aan uw voorkeur. De trillingen helpen de haartjes omhoog te tillen, zodat ze gemakkelijker kunnen worden afgeschoren. Dit resulteert in een gladder scheerresultaat en vermindert de kans op huidirritatie.

Het scheermes heeft ook een gelreservoir met hydraterende ingrediënten zoals aloe vera en vitamine E. Deze gel wordt tijdens het scheren geactiveerd en zorgt voor een soepele scheerbeweging en hydratatie van de huid. Het helpt ook om wrijving te verminderen en huidirritatie te voorkomen.

Bestel extra voordelig en betrouwbaar bij Voordeligscheren.nl!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh