Terug

Gillette Fusion Power (2)

Filters

Gillette Fusion Power

Gillette Fusion Power

De Gillette Fusion Power scheermesjes zijn speciaal ontwikkeld voor het Gillette fusion power scheerappaat. De Gillette Fusion Power mesjes hebben een speciale Lubrastrip met vitamine E en Aloë Vera die de huid beschermt tijdens en na het scheren. De verkleuring van de strip geeft aan wanneer het mesje vervangen moet worden voor extra gemak. De Flexible Comfort Guard bereidt de haartjes voor op het scheren voor een extra comfortabele scheerbeurt. De microribbels zorgen voor een glad en fijn scheerresultaat.

De producten van Gillette staan bekend om de kwaliteit en innovaties die daarmee gepaard gaan. De Gillette Fusion Power is hier een sprekend voorbeeld van:  Scheren wordt weer leuk voor elke man.

Gillette's geavanceerde technologie

Gillette Fusion Power is ideaal voor mannen met een gevoelige huid. Vaak ontstaan bij mensen met een gevoelige huid tijdens het scheren irritaties of pijntjes, maar met de Fusion Power hoeft dat niet langer meer zo te zijn. De geavanceerde technologie van het scheersysteem geeft een betere scheerprestatie. Zo ziet u er elke dag op uw allerbest uit!

De Gillette Fusion Power wordt door een batterij aangedreven en combineert alle voordelen van de Gillette Fusion met mesjes met kalmerende micropulsaties. De mesjes glijden gemakkelijk over de huid en de microchip in de houder regelt de kracht zodat die altijd in de juiste stand blijft. De mesjes zijn los na te bestellen bij voordeligscheren.nl. Het is verstandig om altijd minstens één mesje op voorraad te hebben thuis.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh