Terug

Harsstrips en ontharingscreme (1)

Filters

Harsstrips en ontharingscreme

Harsstrips en ontharingscrème

De meeste vrouwen gebruiken scheermesjes en scheerschuim om zich te ontharen. Scheren is snel en pijnloos maar het nadeel is dat de eerste haren vaak al na een of twee dagen weer terugkomen. Om te zorgen dat de haren langer weg blijven kun je beter harsen of gebruik maken van ontharingscrème. Voordeligscheren.nl biedt u een groot aanbod aan harsstrips en ontharingscrèmes. De ontharingscrèmes van voordeligscheren.nl laten pijnloos uw haar verdwijnen en vormen zo de meest pijnloze manier van ontharen. Ook harsstrips van een groot aantal merken zijn bij ons verkrijgbaar. Het grote aanbod van deze producten in combinatie met scheermesjes geeft u een ruime keus aan manieren van ontharen. Harsstrips of hars zijn apart verkrijgbaar, maar ook in een volledige set met verwarmingsbakje zodat u thuis veilig en gemakkelijk kunt harsen. De harsstrips zijn apart verkrijgbaar voor de benen, bikinilijn en gezicht voor een aangepaste en meest geschikte manier van ontharen voor ieder deel van het lichaam.

Harsstrips

De termen harsen en waxen worden vaak door elkaar gebruikt omdat het praktisch hetzelfde is. Waxen is de Engelse term voor het Nederlandse harsen. Waar de eerste stoppels bij het scheren van bijvoorbeeld de benen al binnen twee dagen zichtbaar worden, daar ben je na het waxen of harsen van de benen vaak tot wel 4 weken lang haarvrij. Ook heb je in de tussenliggende tijd geen last van ingegroeide haren of stoppels. Een zachte en gladde huid zonder haren voor lange tijd: dit is toch iets dat veel vrouwen als muziek in de oren zal klinken. Een bijkomend voordeel is dat de haren na het harsen fijner en zachter terugkomen. Doordat je haarzakjes beschadigd met deze manier van ontharen komen sommige haren zelfs helemaal niet meer terug. Dit klinkt misschien wat heftig maar als het om je beenhaar gaat zullen veel vrouwen dit helemaal niet zo erg vinden.  Bij voordeligscheren.nl hebben we dus verschillende harsstrips voor verschillende lichaamsdelen. Zo is er Silx harsstrips gezicht voor je gezichtshaar en Veet Easy Wax benen voor het ontharen van benen en voeten. En zelfs voor haar in de neus hebben we een speciale wax kit in ons assortiment opgenomen. Maar we hebben ook sets voor de ontharing van het hele lichaam zoals de Rio Total Body Waxing kit. Welke wax of hars kit je ook zoekt, in deze webwinkel vind je hem tegen een scherpe prijs.

Ontharingscrème

Het bovengenoemde waxen of harsen kan nog wel eens pijnlijk zijn, voor ontharen met ontharingscrème geldt dit nadeel zeker niet. Door velen wordt ontharingscrème zelfs gezien als de meest prettige manier van ontharen. Je brengt eerst de crème aan op de te ontharen huid en laat deze een paar minuten zitten. Vervolgens schraap je de crème van de huid met een spatel en je bent een aantal dagen haarvrij. Bij voordeligscheren.nl verkopen we een aantal gerenommeerde ontharingscrèmes tegen scherpe prijzen. De crèmes zijn van het gespecialiseerde merk Veet en aangepast op huidtype. Er is een speciale crème voor de gevoelige huid en naast crèmes zijn er ook ontharingssprays bij ons te verkrijgen. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot