Terug

Ladyshaves (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ladyshaves

Ladyshaves

Een ladyshave is de ideale oplossing als u niet houdt van epileren, maar toch de ongewenste haartjes weg wilt hebben. Voordeligscheren biedt een groot assortiment ladyshaves van de grote merken voor een scherpe prijs.

Een ladyshave scheert de haartjes allemaal vanaf de huid af zonder irritaties te veroorzaken. De huid wordt beschermd tegen de mesjes zodat er geen kans is op wondjes. De ladyshave ligt prettig in de hand door de aangepaste vorm en beweegt met de contouren van uw huid mee, zodat u altijd veilig en glad scheert. De meeste ladyshaves zijn ook te gebruiken zonder snoer. De ladyshaves verwijderen haartjes op alle ongewenste plekjes, als de oksels, benen, armen en bikinilijn. Vaak hebben de epilators een extra opzetstuk voor het trimmen van bepaalde zones.

Naast de ladyshaves voor droog scheren, zoals de Braun Ladyshave LS5160 Silk&Soft Shaver & Trimmer, die alle haartjes tot de huid afscheert, zijn er ook verschillende ladyshaves die onder de douche te gebruiken zijn. Het voordeel dat nat scheren biedt is dat u gelijk het apparaat schoon kunt maken en de haartjes worden weggespoeld. De huid en de haartjes worden zacht waardoor ze makkelijker weg te scheren zijn en er is nóg minder kans op irritatie.

De Carmen LS140 Ladyshave Wet & Dry, en de Panasonic ES2235A503 Wet & Dry Ladyshaver zijn een aantal ladyshaves die onder de douche te gebruiken zijn.

Naast de gewone ladyshaves zijn er ook apparaten die zowel een ladyshave functie als een epilator functie hebben. De Ladyshave en Bikinilijn heeft opties, zodat u voor elke lichaamszone een geschikte ontharingsmanier heeft.

Voordelig, snel en veilig een ladyshave bestellen doet u bij Voordeligscheren.nl

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh