Terug

Wilkinson Hydro 3 razor Skin Protection - 2 mesjes

Levertijd 2-5 werkdagen

    Wilkinson Hydro 3 Razor met Skin Protection is een geavanceerd scheermesje dat ontworpen is om een gladde en comfortabele scheerervaring te bieden. Met zijn speciale kenmerken is dit scheermesje ideaal voor mannen die streven naar een zachte scheerbeurt.

    € 7,45 € 6,05

    • Koop 3 voor €5,75 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Wilkinson Hydro 3 razor Skin Protection - 2 mesjes

    Wilkinson Hydro 3 Razor met Skin Protection - 2 mesjes

    De Wilkinson Hydro 3 Razor met Skin Protection is een geavanceerd scheermesje dat ontworpen is om een gladde en comfortabele scheerervaring te bieden. Met zijn speciale kenmerken is dit scheermesje ideaal voor mannen die streven naar een zachte en verzorgde scheerbeurt.

    Kenmerken van de Wilkinson Hydro 3 Razor:

    • Hydraterende Gel Reservoir: Het scheermes is uitgerust met een hydraterende gel reservoir dat doordrenkt is met hydraterende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E. Deze gel zorgt voor een soepele scheerbeurt door de huid te hydrateren en te verzachten, waardoor irritatie wordt verminderd.

    • Skin Protection: De Wilkinson Hydro 3 Razor is speciaal ontworpen met de huidbescherming in gedachten. De Skin Protection technologie zorgt voor een comfortabele scheerervaring zonder huidirritatie of roodheid, zelfs bij een gevoelige huid.

    • Drie UltraGlide Mesjes: Het scheermes is voorzien van drie UltraGlide mesjes die nauwkeurig en efficiënt scheren, waardoor een glad resultaat wordt bereikt met minder huidirritatie. Deze mesjes passen zich aan de contouren van het gezicht aan voor een gladde en gelijkmatige scheerbeurt.

    • Flexibele Scheerkop: De scheerkop van de Wilkinson Hydro 3 Razor is flexibel en beweegbaar, waardoor het mesje moeiteloos de contouren van het gezicht volgt. Dit zorgt voor een nauwkeurige en comfortabele scheerbeurt, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

    • Ergonomisch Handvat: Het ergonomisch ontworpen handvat van de Wilkinson Hydro 3 Razor ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een optimale controle tijdens het scheren. Dit helpt om de scheerbeurt nauwkeurig en veilig uit te voeren.

    Met de Wilkinson Hydro 3 Razor met Skin Protection kunnen mannen genieten van een gladde en comfortabele scheerervaring, waarbij huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. Dit scheermesje is ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt voor een verzorgde uitstraling.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Wilkinson Hydro 3 razor  Skin Protection - 2 mesjes

      Wilkinson Hydro 3 razor Skin Protection - 2 mesjes

      € 7,45 € 6,05

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot