Terug

Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular - 2 mesjes

Levertijd 2-5 werkdagen

    Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular biedt een comfortabele en gladde scheerervaring met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige ontwerp. Speciaal ontworpen om de huid te beschermen en irritatie te minimaliseren.

    € 7,45 € 5,95

    • Koop 3 voor €5,65 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular - 2 mesjes

    Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular - 2 mesjes

    Het Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular biedt een comfortabele en gladde scheerervaring met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige ontwerp. Speciaal ontworpen om de huid te beschermen en irritatie te minimaliseren, is dit scheerapparaat ideaal voor mannen die streven naar een moeiteloze en effectieve scheerroutine.

    Kenmerken:

    • Gel Reservoir met Aloë Vera en Vitamine E: Het scheerapparaat is voorzien van een gel reservoir dat geactiveerd wordt bij contact met water. De gel, verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E, hydrateert de huid tijdens het scheren en vermindert wrijving, waardoor irritatie wordt verminderd.

    • Skin Guards: De Skin Guards aan de bovenkant van de mesjes helpen om de huid te beschermen tegen irritatie en schuren, waardoor een soepele scheerbeurt wordt bevorderd.

    • Flip Trimmer: De Flip Trimmer aan de achterkant van het scheerapparaat maakt nauwkeurige styling en het scheren van moeilijke plekken mogelijk, zoals rond de neus en bakkebaarden.

    • Ergonomisch handvat: Het scheerapparaat is voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat dat zorgt voor een comfortabele grip en optimale controle tijdens het scheren.

    • Draadloos en gemakkelijk te gebruiken: Het scheerapparaat werkt zonder snoer en is gemakkelijk te gebruiken, waardoor mannen snel en efficiënt kunnen scheren.

    • 2 vervangbare mesjes: Dit pakket wordt geleverd met 2 vervangbare mesjes, waardoor je langdurig van een glad scheerresultaat kunt genieten.

    Met het Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular - 2 mesjes kunnen mannen genieten van een comfortabele en nauwkeurige scheerervaring, zonder compromissen te sluiten op het gebied van huidverzorging en resultaat. Dit scheerapparaat biedt bescherming en hydratatie voor een glad en verzorgd resultaat, elke keer weer.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular - 2 mesjes

      Wilkinson Hydro 5 Scheerapparaat Skin Protection Regular - 2 mesjes

      € 7,45 € 5,95

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot