Terug

Wilkinson Sword Protect aftershavegel sensitive - 200 ml

* Op werkdagen voor 21:00 besteld = vandaag verzonden

    Wilkinson Sword Protect Aftershavegel Sensitive is speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid die na het scheren behoefte hebben aan verzachting en hydratatie. Deze verfrissende en kalmerende aftershavegel biedt verlichting na het scheren.

    € 5,95 € 4,49

    • Koop 3 voor €4,27 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Wilkinson Sword Protect aftershavegel sensitive - 200 ml

    Wilkinson Sword Protect Aftershavegel Sensitive - 200 ml

    Wilkinson Sword Protect Aftershavegel Sensitive is speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid die na het scheren behoefte hebben aan verzachting en hydratatie. Deze verfrissende en kalmerende aftershavegel biedt directe verlichting na het scheren, terwijl het de huid hydrateert en beschermt.

    Kenmerken:

    • Kalmerende formule: De aftershavegel is verrijkt met verzachtende ingrediënten zoals aloë vera en kamille-extract, die helpen om irritatie en roodheid na het scheren te verminderen.

    • Hydraterend: De formule hydrateert de huid intensief, waardoor droogheid en strakheid worden verminderd en de huid soepel en comfortabel aanvoelt.

    • Verfrissend effect: De lichte geltextuur wordt snel door de huid opgenomen en geeft direct een verfrissend gevoel, waardoor de huid gekalmeerd en verkwikt wordt.

    • Beschermend: De aftershavegel vormt een beschermende laag op de huid, die helpt om de huidbarrière te versterken en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

    • Milde geur: De subtiele geur van de aftershavegel is aangenaam en niet overheersend, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

    • Gemakkelijk aan te brengen: De gel wordt geleverd in een handige pompflacon die het doseren en aanbrengen eenvoudig maakt.

    • Dermatologisch getest: De formule is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de gevoelige huid.

    Met Wilkinson Sword Protect Aftershavegel Sensitive - 200 ml geef je je huid de verzorging die het nodig heeft na het scheren. Deze verfrissende en hydraterende aftershavegel kalmeert en beschermt de huid, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en verzorgde scheerervaring, elke keer weer.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Wilkinson Sword Protect aftershavegel sensitive - 200 ml

      Wilkinson Sword Protect aftershavegel sensitive - 200 ml

      € 5,95 € 4,49

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot