Terug

Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheermes

    Het Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheerapparaat is speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Met dit scheermes hoef je je geen zorgen te maken over huidirritatie tijdens het scheren.

    € 14,95 € 9,99

    • Koop 3 voor €9,49 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheermes

    Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheermes

    Het Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheerapparaat is speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Met dit scheermes hoef je je geen zorgen te maken over huidirritatie tijdens het scheren. De SkinGuard Sensitive Power houder is voorzien van de nieuwste Flexball Technologie, waardoor de scheerkop optimaal meebeweegt met de contouren van je gezicht.

    Met de toevoeging van een batterij, trilt het SkinGuard Sensitive Power apparaat tijdens het scheren, wat resulteert in een nog efficiëntere verwijdering van haartjes. Het scheerapparaat is uitgerust met een precisietrimmer, waarmee je nauwkeurig je haar kunt scheren, terwijl de SkinGuard tegelijkertijd je huid beschermt om scheerirritatie te voorkomen.

    Het unieke SkinGuard-ontwerp bevindt zich tussen de mesjes en zorgt ervoor dat de mesjes niet in je huid snijden. Het drukt lichtjes op je huid en tilt de mesjes iets op, waardoor er minimaal contact is met je huid. Dit vermindert het trekkerige gevoel tijdens het scheren. De mesjes zijn strategisch geplaatst om optimaal comfort te bieden.

    Kenmerken

    • Speciaal ontworpen voor gevoelige tot zeer gevoelige huid: Het scheerapparaat is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van mannen met een gevoelige huid, waardoor scheerirritatie wordt verminderd.

    • Flexball Technologie: De Flexball Technologie zorgt ervoor dat de scheerkop flexibel meebeweegt met de contouren van je gezicht, waardoor optimaal contact wordt gemaakt en huidirritatie wordt voorkomen.

    • Trillende werking: Met de toevoeging van een batterij trilt het scheerapparaat tijdens het scheren, wat zorgt voor een nog efficiëntere verwijdering van haartjes.

    • Precisietrimmer: Het scheerapparaat is voorzien van een precisietrimmer, waarmee je nauwkeurig je haar kunt scheren.

    • SkinGuard bescherming: Het unieke SkinGuard-ontwerp bevindt zich tussen de mesjes en voorkomt dat de mesjes in je huid snijden. Het drukt lichtjes op je huid en minimaliseert het contact met je huid, waardoor scheerirritatie wordt voorkomen.

    • Vermindert trekkerig gevoel: De strategisch geplaatste mesjes verminderen het trekkerige gevoel tijdens het scheren, waardoor het comfortabeler aanvoelt.

    • Lubricatiestrips: De lubricatiestrips voor en achter de mesjes verminderen wrijving en beschermen je huid tegen irritatie.

    • Inclusief 1 mesje + 1 batterij: Bij aankoop van het scheerapparaat ontvang je een mesje en een batterij, zodat je direct kunt beginnen met scheren.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheermes

      Gillette SkinGuard Sensitive Power Flexball Scheermes

      € 14,95 € 9,99

      Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh