Terug

Oral-B Opzettandenborstels (4)

Filters

Oral-B Opzettandenborstels

Oral B opzettandenborstels

De Oral B opzettandenborstels zijn speciaal gemaakt voor de Oral B tandenborstels, en niet te gebruiken bij andere tandenborstels. De opzetborsteltjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen die elk een andere werking hebben, zodat u altijd een borsteltje heeft dat bij u past.

De borsteltjes van Oral B zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld de Oral B Precision clean opzetstukjes, de Oral b Sensitive Opzetstukjes, de Oral B Sonic opzetstukjes, de Oral B Dual Clean opzetstukjes, de Oral B Floss action / Micro pulse opzetstukjes en de Oral-B Pulsonic opzetborstel SR32. De borsteltjes hebben elk een andere eigenschap zodat u uw gebit reinigt, precies op de manier die u wenst.

Naast de Oral B tandenborsteltjes hebben we van Voordeligscheren.nl ook ons huismerk borsteltjes, namelijk de Oral B opzetstukjes, de Sonic opzetborstels voor Oral B, de Precision clean opzetstukjes voor Oral - B , de Floss action opzetborstels voor de Oral B en de Dual clean opzetborstels voor Oral B voor mensen die nog meer voordeel willen pakken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh