Elektrisch scheren

Sorteer 372 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorteer 372 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Elektrisch scheren

Elektrisch Scheren

Bij Voordeligscheren vindt u alles wat te maken heeft met elektrisch scheren. Ons aanbod verschilt van volledige scheerapparaten met bijbehoren tot toebehoren als scheerbladen, scheerkoppen en oplaadsnoeren. Alles voor uw scheerapparaat vindt u bij Voordeligscheren.

De elektrische scheerapparaten zijn voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar. Wij bieden onder andere de Braun, Remington en Panasonic scheerapparaten.

Trimmers, Epilators, Ladyshaves, scheerkoppen, scheerbladen en nog veel meer!

Ook de tondeuses bieden wij aan van Remington, Bayliss, en Philips. Een tondeuse is ideaal als u uw haar op een bepaalde lengte af wilt scheren. De tondeuses verschillen in lengte en hebben vaak opzetkammen die ingesteld kunnen worden op de door u gewenste lengte. Zo heeft u in een handomdraai alle haartjes op dezelfde lengte.

Baartrimmers zijn speciale trimmers voor uw baard. Kies uw persoonlijke vorm en lengte en creëer deze met een baardtrimmer van bijvoorbeeld Babyliss, Philips of Remington.

Ook voor vrouwen hebben we een ruim assortiment aan elektrische aparaten om te scheren en te epileren. Een epilator laat u tot wel vier werken lang genieten van een heerlijk zachte huid. De epilator is vaak uitgerust met speciale opzetstukken voor de gevoelige zones zoals de bikinilijn. Epilators van bijvoorbeeld Braun, Philips en Babyliss vindt u bij Voordeligscheren.nl. Naast de epilators zijn er ook speciale Ladyshaves voor vrouwen die liever niet epileren. De ladyshaves worden vaak geleverd met een trimmer voor de plekken die u niet helemaal wilt scheren. Heerlijk gladde benen, maar zonder het gedoe van scheermesjes die bot worden? Dan zijn er de Ladyshaves van Panasonic, Remington, Braun en Philips.

Wilt u uw haar voor lange tijd weg hebben? Dan bieden wij verschillende apparaten aan voor lichtontharing. Met deze manier van ontharen worden de haarzakjes vernietigd en komen de haartjes minder snel of zelfs helemaal niet meer terug. Op een veilige manier thuis ontharen voor lange tijd doet u met de lichtontharing van Babyliss, Remington, Silk'n of Rio.

Elektrisch scheren

Minimal Price: 2,95 2.95