Elektrisch ontharen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen zorgt voor het vernietigen van de haarzakjes. Hier zijn twee methoden voor: elektrolyse en een laserbehandeling. De behandelingen laten haar voorgoed verdwijnen en zijn pijnloos. Een effectieve manier van ontharen voor langere tijd.

Elektrisch ontharen gaat door middel van een laser die de haarzakjes verhit en ze daarmee vernietigd, of door middel van elektrolyse door elektrodenpads. Beide manieren vernietigen de haarzakjes waardoor haargroei gestopt wordt. De haartjes komen niet meer terug en elektrisch ontharen zorgt zo voor één van de twee meest effectieve manieren om te ontharen voor langere tijd.

Voordeligscheren.nl biedt apparaten aan voor elektrisch ontharen door middel van elektrolyse en een laserbehandeling. De Medisana EDP comfort Elektrische ontharingsset maakt gebruik van elektrolyse om de haartjes voorgoed te laten verdwijnen en de Rio Evolution - hair remover (1x9V batt. Incl.) en het Rio LAHC5 Ontharingssysteem zorgen voor ontharing door middel van verhitting door een laserbehandeling. Beide manieren werken even effectief en zijn vrijwel pijnloos.

Voordelig, snel en veilig een apparaat voor elektrisch ontharen bestellen doet u bij Voordeligscheren.nl.