Epilators

Sorteer 44 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 44 producten

Van hoog naar laag sorteren

Epilators

Epilators

Een epilator is een van de meest effectieve manieren om te ontharen. Een epilator haalt alle ongewenste haartjes vanaf de wortel weg, waardoor u tot wel vier weken lang zijdezachte benen heeft.

Voordeligscheren.nl biedt de grootste merken epilators voor de kleinste prijs. Wij berekenen het voordeel graag door aan onze klant en dat is te merken. De prijzen van onze producten liggen tot wel 25% lager dan de prijs die u betaalt in de winkel.

Een epilator verwijdert op efficiënte manier de ongewenste haartjes. De epilator trekt de haartjes vanaf de wortel weg waardoor ze minder snel terug komen. Zo heeft u een zijdezachte huid tot wel vier weken lang. De epilator verwijdert de kleinste haartjes, zodat u nooit last heeft van stoppeltjes. Sommige vrouwen ervaren irritatie bij het epileren, maar de technologie van epilators is tegenwoordig zo ver dat de irritatie voorkomen kan worden. Massagerolletjes, aanpasbare snelheid en bijvoorbeeld koelen verminderen de kans op irritatie aanzienlijk.

Met de epilators van Braun, bijvoorbeeld de Braun Silk Epil 5 Xelle Legs 5180, de Braun 5380 Silk-épil 5 Epilator, de Braun Silk-epil 5580 en de Braun 7181 Legs Wet & Dry Epilator zijn erg populair.

Een epilator hoeft niet alleen droog te gebruiken zijn, maar kan ook onder de douche of in bad gebruikt worden. Speciale epilators voor nat en droog epileren zijn bijvoorbeeld de Braun Nat en droog Wit/Zilver Silk Epil 7-7681WD Epilator, de Braun 7681 Legs, body & face Wet & Dry Epilator, de Philips HP6579/00 Nat en droog met precisie-epilator Epilator, de Babyliss G898E O'liss Wet & Dry Epilator en Ladyshave en de Babyliss G850E Epilator Waterliss Wet & Dry. Nat epileren kan helpen tegen irritatie, maar helpt ook de haartjes gelijk weg te spoelen en het apparaat direct schoon te hebben.

Naast de Braun epilators zijn ook de Panasonic ES-WD72-P503 Wet & Dry Epilator, de Panasonic ES-ED90-P503 Epilator en de Philips HP6577/00 Voor nat en droog met scheerhoofd Epilator  erg populair.

Voordelig, snel en veilig een epilator bestellen doet u bij Voordeligscheren.nl