Remington

Sorteer 1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Remington

Remington epilators

De Remington epilators zijn efficiënt en volgen de contouren van uw huid. Ze verwijderen alle ongewenste haartjes vanaf de wortel, waardoor uw huid tot wel vier weken lang zijdezacht blijft.

De epilators van Remington verwijderen de haartjes vanaf de wortel zodat ze minder snel terug komen. Dit zorgt voor een zijdezachte huid tot wel vier weken lang. Het grote aantal pincetten verwijdert alle ongewenste haartjes in één beweging. De epilators liggen prettig in de hand en volgen de contouren van uw huid waardoor geen enkel haartje wordt gemist. De Skin Glide technologie laat alle haartjes langs de pincetten glijden en zorgt er zo voor dat echt alle haartjes verwijderd worden.

De Remington EP6010C Epilator heeft 42 pincetten die alle haartjes in één beweging verwijderen voor een langdurig zachte huid.

De Remington EP6020C 2-in-1 Epilator en de REMINGTON EP6030 epilator hebben massagerollers die de huid stimuleren en zo minder kans geven op irritatie na het scheren. De huid wordt gestimuleerd en epileren hoeft niet langer meer pijn te doen. 

De epilators zijn gemakkelijk te reinigen onder de kraan voor extra gebruiks- en onderhoudsgemak.