Terug

Beurer ladyshaves (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Beurer ladyshaves

Beurer Ladyshaves

De Beurer ladyshaves hebben een speciale vorm die prettig in de hand ligt en precies de contouren van uw huid volgen. De ladyshaves scheren glad zodat u lang kunt genieten van dat heerlijke zachte gevoel.

De ladyshaves scheren alle haartjes tot de huid af, maar beschermen de huid wel tegen direct contact met de mesjes, waardoor wondjes en irritatie uit blijven. De ladyshaves volgen de contouren van uw huid waardoor echt alle haartjes verwijderd worden en kunnen zowel nat als droog gebruikt worden. Het voordeel van nat scheren is dat u gelijk het apparaat reinigt, de haartjes weg spoelt en tijdens het douchen de huid glad maakt, waardoor de huid en haartjes zacht worden en u nog minder kans heeft op irritaties.

Naast de Beurer Elle HLE 30 Ladyshave met verschillende opzetstukken voor de verschillende te ontharen gebieden, zodat u altijd veilig en snel kunt ontharen, heeft Beurer ook apparaten met ladyshave en epilator in één. De Beurer HLE50 Epilator 2in1 heeft beide functies, en de Beurer HLE 60 Epilator 3in1 heeft zelfs een extra functie voor het verwijderen van eelt. 

De Beurer ladyshaves of epilator en ladyshave in één geven u een geweldige verzorging.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh