Philips ladyshaves

Sorteer 5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Philips ladyshaves

Philips ladyshaves

De Philips ladyshaves staan bekend om hun fijne grip en goede kwaliteit. De ladyshaves halen in een handomdraai alle ongewenste haartjes op alle plekjes weg. Zelfs op de moeilijk bereikbare plekjes scheren de ladyshaves van Philips snel en gemakkelijk alle ongewenste haartjes weg.

De ladyshaves van Philips hebben een scheerkop die de contouren van de huid volgt zodat alle haartjes in één beweging verwijderd worden. Ook de moeilijk bereikbare plekjes worden gemakkelijk geschoren met de Philips ladyshaves, zonder irritaties. Naast de vertrouwde Philips Ladyshave HP6341/00 heeft Philips ook ladyshaves die een verzorgende strip hebben met Aloë Vera. De strip verzorgt de huid tijdens het scheren en zorgt dat de huid zacht wordt voor het scheren. De Philips HP6368 Double Contour en de Philips HP6366 Double Contour ladyshaves hebben een verzorgende strip.

Philips heeft ook trimmers speciaal gemaakt voor de bikinilijn. De trimmers zijn ontworpen om de precisie die u wenst bij het scheren van uw bikinilijn toe te passen. De trimmers trimmen de bikinilijn veilig en snel, zoals u veracht van een bikinitrimmer. De Philips HP6373 Bikini Perfect Bikinitrimmer Ladyshave en de Philips HP6379 Body Perfect Bikinitrimmer helpen u uw bikinizone perfect te trimmen.