Lichtontharing

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lichtontharing

Lichtontharing

Lichtontharing maakt één van de twee meest effectieve manieren om haar te verwijderen. Ongewenste haartjes worden voorgoed verwijderd met lichtontharing. De haartjes worden behandeld met intense lichtflitsen om de haargroei te remmen en de haarzakjes te vernietigen. Langdurig ontharen dus!

Voordeligscheren.nl heeft een ruim aanbod aan apparaten voor lichtontharing. De lichtontharing zorgt voor het langdurig verwijderen van ongewenste haartjes en is dus erg effectief. Voorgoed van die vervelende haartjes af zijn kan met lichtontharing. De intenste lichtflitsen zorgen bij de eerste behandelingen voor het remmen van de haargroei en na langere tijd behandelen voor het niet meer terugkeren van haartjes, doordat de flitsen de haarzakjes vernietigen. De haargroei stopt voorgoed en u bent van die vervelende haartjes af.

Lichtontharing kan schadelijk zijn wanneer de huid erg gevoelig is voor zon. Gelukkig is de lichtintensiteit in te stellen zodat u altijd veilig onthaart.

Vooral de Braun Venus Naked Skin IPL ontharing, de Silk'n Flash & Go, de Remington i-Light IPL4000 en de Rio Salon Laser - hair removal LAHR2 zijn erg populair. Voor ons volledige aanbod van lichtontharingsapparaten en vervangingslampen vindt u hier.

De hele behandeling die u normaal bij de schoonheidsspecialiste zou laten doen gewoon in huis!