Terug

Braun scheerapparaten (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Braun scheerapparaten

Braun scheerapparaten

Geen gedoe met scheermesjes die bot worden of een houder die maar een bepaalde tijd mee gaat. Met de Braun scheerapparaten kunt u eenvoudig en onbeperkt scheren. De scheerapparaten hebben weinig onderhoud nodig en zorgen elke dag voor een zijdezacht scheerresultaat zonder irritaties.

De scheerapparaten van Braun staan bekend om hun goede kwaliteit, gecombineerd met het moderne design. Een scheerapparaat kan u zonder gedoe met mesjes en houders helpen uw eigen look te creëeren. De scheerapparaten verminderen niet in kwaliteit en u kunt zo elke dag genieten van het geweldige resultaat wat de scheerapparaten geven.

Scheerapparaat of trimmer

De meeste apparaten van Braun hebben een scheerfunctie waarmee u gemakkelijk alle ongewenste haartjes af scheert tot op de huid. Zonder irritatie verwijdert het scheerapparaat alle haartjes zodat u kunt genieten van een ultra glad resultaat.

Een aantal edities van de Braun scheerapparaten, uit de Cruzer serie, heeft een trimmer als extra functie. Met de trimmer kunt u uw look compleet maken. Een drie-dagen baardje, een sikje of snor kunt u gemakkelijk vormen met de trimmer. Zo creëert u uw persoonlijke look in een handomdraai.

De scheerapparaten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals de reiseditie M60 en de Braun M90. Naast de gewone scheerapparaten als de populaire Series 3 - 330s-4, 390cc BOSS en de Braun 7-760 zijn er ook scheerapparaten die een trimmer als extra functie hebben. Vooral de Cruzer4, de Cruzer5 en de Cruzer6.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot