Groomarang Lichaam & Rugontharing - 'Back In It' Scheerhouder

Van € 39,50

Special Price € 14,99

62% korting

OF
  • Gratis Verzending bij alle Brievenbus post!
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

Werelds eerste multi-functionele scheerhouder. De Groomarang 'Back In It' Scheerhouder - Lichaam & Rugontharing laat jou gemakkelijk je rug scheren met of zonder scheercreme. Ideaal om te gebruiken voor je rug, schouders, armen en benen.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 14 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Groomarang 'Back In It' Scheerhouder - Lichaam & Rugontharing

Werelds eerste multi-functionele scheerhouder. De Groomarang 'Back In It' Scheerhouder - Lichaam & Rugontharing laat jou gemakkelijk je rug scheren met of zonder scheercreme. Ideaal om te gebruiken voor je rug, schouders, armen en benen.

Veel vrouwen houden van mannen met wat haar, maar zodra je haar op je rug hebt is dat een afknapper. Danzij deze Groomarang scheerhouder is dat geen probleem meer. Je kunt gemakkelijk je rughaar zelf verwijderen in enkele seconden. De verlengbare handvat maakt het nog makkelijker om bij elke lichaamsdeel te komen. De koppen krijg je er gemakkelijk af en op.

Scheer je liever met scheercreme? Geen probleem! Plaats de spons op de scheerhouder en verspreid de creme over het gebied dat jij wilt scheren. Vervolgens ga je er met het scheermesje langs en is al het haar binnin no-time weg en de huid zal zijde zacht aanvoelen!

Scheren

1. Houd de uitrekbare handgreep vast en bevestig de scheermeskop houder  aan het uiteinde. Het liefst ver weg van de rubberen handgreep.

2. Plaats de haar verwijderende scoop over de 5 inch scheermeskop. Dit helpt als een veiligheidsbeveiliging voor de scherpe scheermes tijdens het bevestigen van de scheermeskop houder 

3. Plaats de 5 inch scheermeskop op de scheermeskop houder en klik het met beide handen vast De 5-inch scheermeskop zit nu veilig op zijn plaats.

4. Maak de handvat de gewenste lengte dat voor u het fijnst is. Verwijder de haar verwijderende scoop en begin met het scheren. 

Na het scheren

Bevestig de haarreinigingsborstel aan de verlengbare handgreep en verwijder eventuele haarknipsels die achterblijven.

Bevestig dan de cream applicatie spons aan de uitschuifbare handgreep en breng vochtinbrengende crème aan op het gebied dat je hebt geschoren.

Haarverwijderingscreme gebruiken

Breng het haarverwijderingsroom aan op het gebied van je lichaam waar je het haar wilt verwijderen, en gebruik het met de 'cream applicatie spons.

Verwijdering

Zodra u de crème in werking Iis gesteld, brengt u de 'hair removal scoop' aan op het 5 inch scheermeskop en verwijder de crème en het haar weg.

Na de verwijdering

Maak de cream applicatie spons van alle haarverwijderingsroom schoon. Bevestig de cream applicatie spons aan de uitschuifbare handgreep en breng vochtinbrengende crème aan op het gebied dat je hebt geschoren.

TOP TIP: Maak gebruik van alle de dubbelzijdige uitschuifbare handgreep. 

TOP TIP: Gebruik de crème applicatieborstel voor het aanbrengen van vele crèmes, waaronder scheercrème, haarverwijderingsroom en moisturizer. 

TOP TIP: De haarreinigingsborstel is een perfecte ruggenkrabber.

Inhoud verpakking

  • 1 x Verlengbare handvat 
  • 1 x Scheerapparaathouder
  • 1 x 12,7 cm scheermes
  • 1 x Scheercreme applicator
  • 1 x Hair cleaning borstel
  • 1 x Hair Removal Scoop

Inhoud: Groomarang 'Back In It' Scheerhouder - Lichaam & Rugontharing

Artikelnummer 5060401357658
Merk Groomarang
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 100,00)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info