Terug

Epileerveren (1)

Filters

Epileerveren

Epileerveren voor mannen!

Snel en effectief van overtollig gezichtshaar af zijn? Met de Epileerveer ben je er in korte tijd van af! Haal de epileerveer langs het overtollige gezichtshaar. Tegelijkertijd draai de veer van binnen naar buiten. De Epileerveer voor hem / haar zal de overtollige haartjes nu meenemen. Het is een uitvinding waar vele mannen al niet meer zonder kunnen.

De Europese markt!

De epileerveer heeft sinds kort zijn intrede gedaan op de Europese consumentenmarkt. Het is een ontharingsmethode welke zijn sporen verdiend heeft buiten Europa. De epileerveer is een combinatie van het pijnlijke effect van het harsen van haren en het epileren. De epileerveer wil met haar techniek mannen verlossen van deze pijnlijke manieren van ontharen. Het is een techniek welke effectief is en ook zo goed als pijnloos. Ken je de epileerveer nog niet? Dan is het goed om hier gebruik van te maken.

Waar komt de epileerveer vandaan?

De techniek van het epileren met de epileerveer is gebaseerd op een oude Oosterse techniek van epileren met de hulp van een touwtje. Het is een eenvoudigere techniek welke veel effectiever is geworden. We bespreken graag een aantal van de belangrijkste voordelen met je.

De belangrijkste voordelen van de epileerveer

Waarom zoveel mensen voor de epileerveer kiezen? Het is erg logisch volgens ons. Laten we de voordelen opsommen voor je. Het gaat om de volgende sterke punten:

 • Een spiegel gebruiken is niet noodzakelijk bij het epileren
 • Je kunt jezelf snel en gemakkelijk ontharen
 • Je verwijderd er ook de kleinste donshaartjes mee
 • De haartjes komen minder snel terug
 • Er blijft geen rode huid achter
 • Het is minder pijnlijk dan harsen
 • De haartjes worden zachtjes uit de huid gerold

Hoe werkt de epileerveer?

De veer is heel gemakkelijk om te gebruiken. Het is te gebruiken om het gezicht mee te ontharen. JE buigt de epileerveer lichtjes en gebruikt beide handen. Er ontstaat zo een opening in de epileerveer. Het rollen van de epileerveer over het gezicht zorgt ervoor, dat de haartjes tussend e veer gaan zitten. Door te blijven rollen met de veer worden de haartjes ook daadwerkelijk verwijderd.

Het is belangrijk om te weten, dat de epileerveer geen pincet is. Het is een epileerveer! Het is belangrijk om de epileerveer het werk te laten doen. Trek de epileerveer daarom niet uit elkaar. Laat hem mooi en goed rollen over je gezicht om de haren te verwijderen op een minder pijnlijke en meer effectieve manier.

Wat anderen mannen zeggen over de epileerveer!

De epileerveer is eigenlijk voor alle plekken op je gezicht te gebruiken. Wanneer je de epileerveer gebruikt en uitrolt dan zal het alle haren pijnloos en goed verwijderen van het gezicht. Het is belangrijk en goed om ervoor te zorgen, dat de haren op een goede manier verwijderd worden. Het is heerlijk om daarna het eindresultaat te voelen. De haren worden met wortel en al verwijderd. Hierdoor zullen ze veel minder snel terugkeren. Het epileren van de wenkbrauw met een epileerveer is niet aan te raden. De epileerveren zijn hier wat te grof voor.

Enkele gebruikerstips voor de epileerveer

Om de epileerveer optimaal te gebruiken is het slim om op een aantal zaken te letten. Het is belangrijk om de huid vooraf schoon te maken met koud water. Droog de huid hierna ook goed af. Zorg ervoor, dat de epileerveer helemaal vetvrij is. Er ontstaat namelijk een gat in de huid wanneer je de haartjes met wortel en al verwijderd. Het is dus goed en belangrijk om te voorkomen, dat er vet, make-up of créme in de huid komen. Het kan zorgen voor een infectie. Simpelweg te voorkomen door je huid goed schoon te maken.

Tijd om de epileerveer te bestellen

Op onze site is de epileerveer gemakkelijk te bestellen. We zorgen voor een snelle levering en een goede service. Hierdoor is het mogelijk om vaak morgen al gebruik te kunnen maken van de epileerveer. Een snelle en correcte levering in combinatie met een sterke prijs zorgen ervoor, dat vele mannen (en vrouwen) de epileerveer al bij ons hebben besteld.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh