Terug

Epileerveren (1)

Filters

Epileerveren

Epileerveer – vrouwen scheermesjes

Hoewel nog niet veel mensen bekend zijn met een epileerveer, gebruiken met name vrouwen het product steeds vaker voor het epileren van haartjes in hun gezicht. Je kunt dit natuurlijk doen met een pincet, het laten harsen, een epilator erbij pakken of een andere manier gebruiken. Het nadeel hiervan is dat het vaak vrij pijnlijk is of dat de haartjes snel weer terugkomen. Daar is met de epileerveer juist geen sprake van. Het pakt de haartjes met wortel en al aan, waardoor het langer duurt voor ze weer terugkomen. Als je dus last hebt van bijvoorbeeld donshaartjes boven de lip, dan kun je de epileerveer daarvoor uitstekend gebruiken. In een mum van tijd heb je op een effectieve manier die ongewenste donshaartjes verwijderd. De verwachting is dat steeds meer vrouwen de epileerveer zullen gaan gebruiken.

Hoe werkt de epileerveer?

Wel is het belangrijk dat je de techniek van de epileerveer goed beheerst. Je kunt het product bijvoorbeeld ook gebruik voor het epileren van de wenkbrauwen, maar wij adviseren dat alleen te doen als je echt weet hoe je ermee om moet gaan. Het is op zich niet moeilijk, maar wel even een handigheidje. De epileerveer is logischerwijs een veertje met aan weerszijden van de veer twee handvatten, waaraan je het dus vast kunt houden. Het is de bedoeling om met beide handen de handvatten vast te pakken tussen duim, wijsvinger en/of middelvinger. Vervolgens is het de bedoeling om het midden van de veer tegen de haartjes aan te houden en een draaiende beweging te maken met je beide handen. Op deze manier gaat te veer draaien en blijven de haartjes er tussen zitten. Wel is het daarbij belangrijk dat je beide handvatten in tegengestelde richting draait. Kijk wel goed uit dat je vel er niet tussen blijft zitten. Dat kun je voorkomen door de techniek goed uit te voeren.

De grote voordelen van de epileerveer

Zoals al eerder genoemd zijn er een aantal grote voordelen te noemen aan het epileren met de epileerveer. Allereerst is het heel efficiënt. Je kunt snel en doelgericht je ongewenste haartjes verwijderen. Daarnaast doet het absoluut geen pijn. Zeker niet als je het gaat vergelijken met andere technieken, zoals bijvoorbeeld harsen. Ook zul je geen last hebben van een gevoelige huid. Verder blijven de haartjes over het algemeen minimaal 3 weken weg, omdat ze met haarzakje en al uit je huid worden getrokken. Omdat de epileerveer erg klein en dus handzaam is, is het ideaal om mee op reis te nemen.

Epileerveren bij voordeligscheren.nl

Omdat de epileerveer door veel mensen als een prettige manier wordt ervaren om te epileren, zijn ze natuurlijk aanwezig in ons assortiment. Het eerste merk epileerveer dat je bij ons kunt kopen is de Tweepi Epileerveer. Deze kost slechts €7,95 en wordt door klanten zeer goed beoordeeld. De andere epileerveer, die je bij ons kunt bestellen, is de Groomarang Fleek Epileerveer – Voor haar. Deze is iets duurder, namelijk €14,95. Het grote voordeel aan deze epileerveer is echter dat het een epileerveer en scheermesje in een zijn. Op deze manier heb je beide altijd bij de hand. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh