Terug

Betaalmethoden

Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

Voordeligscheren.nl heeft diverse veilige betaalmogelijkheden. De gehele webshop is opgebouwd in een moderne beveiligde omgeving, dit herken je  aan de https:// die bij de pagina's wordt gebruikt. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw gegevens veilig zijn. Hieronder vindt je een beschrijving van alle mogelijke betaalwijzen terug die wij hanteren.

Alle prijzen op onze website zijn Inclusief BTW. Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de betaalmethoden of het betalen zelf, neem dan contact op met de klantenservice via de contactgegevens hieronder.


iDEAL
Veilig en gemakkelijk, betalen via iDEAL. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert. Wanneer je bij betaalmethode kiest voor iDEAL en daarna uw bank selecteert, wordt u doorverbonden naar het inlogscherm van uw bank en de beveiligde omgeving.

Paypal (+3.5%)
Snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Als je met PayPal betaalt, blijven je gegevens altijd privé. 

Afterpay(+€1.99)
AfterPay voert voor voordeligscheren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancontact
Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als gebruik maker van betalingen middels het internet, kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Creditcard
Je kunt met creditcard (Visa, Mastercard) direct betalen. Deze optie is dan ook een snelle en veilige betalingsmogelijkheid.

Sofort banking
SOFORT Banking is een betaalmethode die de transactie verzorgt tussen een betaler en een bedrijf. Het is vooral populair in Duitsland. Je activeert SOFORT-betalingen zelf in je mollie dashboard. 

Contant bij afhalen in Zwolle
Wij bieden jou ook de mogelijkheid om jouw bestelling in Zwolle af te halen. Je betaalt dan contant aan de toonbank.

Let op: Als je ervoor kiest om een product af te halen dan dien je ten allen tijde eerst een order via onze website te maken. Je kunt dit aangeven bij het aanmaken van een order. Uiteraard kan er ook telefonisch een bestelling worden geplaatst. Daarnaast dien je een afspraak te maken voordat de bestelling bij ons kan worden afgehaald.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb geen factuur ontvangen bij de levering.
De factuur van jouw bestelling ontvang je altijd per e-mail. Heb je geen factuur mogen ontvangen of heb je een nieuwe factuur nodig? Deze kun je ook terug vinden op je accountpagina onder 'Mijn bestellingen'.

Ik heb een betaling gedaan, maar ik zie dit niet bij mijn besteloverzicht staan.
Soms kan het voorkomen dat jouw betaling nog niet is aangekomen of dat deze nog niet verwerkt is door onze financiële administratie. Het verwerken van je betaling kan in sommige gevallen enkele werkdagen duren. 

Hoelang duurt het voordat mijn annulering is verwerkt?
Indien jouw order is geannuleerd of je hebt jouw bestelling zelf geannuleerd, zal de terugbetaling binnen 10 werkdagen (14 dagen) verwerkt zijn. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh