Terug

Gezichtsverzorging voor mannen

Gezichtsverzorging voor mannen

Gezichtsverzorging voor mannen

Niet alleen vrouwen houden van crèmes. Ook voor mannen kan het een goed gevoel geven het gezicht in te smeren met een anti-rimpel rème of een verfrissende gezichtscrème. 

Er zijn verschillende crèmes verkrijgbaar, speciaal voor mannen. De crèmes wisselen van een verfrissende, tot een verzorgende en hydraterende tot een anti-rimpel crème. De verzorgende crèmes zorgen ervoor dat uw gezicht er weer stralend uit gaat zien. Ze bestrijden de tekenen van ouderdom en geven een fris gevoel waar u de hele dag van kunt genieten. 

De verfrissende crèmes of oogrollers zorgen dat u er weer wakker uit ziet. Deze kunnen het best 's ochtends gebruikt worden. De crème of roller gaat tekenen van vermoeidheid tegen, zoals wallen en donkere kringen. Bovendien geven ze direct een fris gevoel waardoor u zich wakker en vitaal voelt.

Daarnaast zijn er ook anti-rimpel crèmes die een liftende werking hebben. Deze crèmes zorgen ervoor dat de rimpels verminderen of zelfs verdwijnen en gaan hiernaast ook de tekenen van ouderdom tegen, als donkere kringen, uitgedroogde huid en vermindering van de plooien in de huid. 

Alle crèmes en rollers geven u een opgewekt en fris gevoel waar u de hele dag van kunt genieten. De crèmes zorgen niet voor een vette en glimmende huid zodat u er de hele dag verzorgd uit ziet. L'Oréal biedt een uitgebreid aanbod aan gezichtscrèmes en rollers voor mannen. Voor een overzicht van deze crèmes klikt u hier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh