Scheermesjes man

Sorteer 293 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorteer 293 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scheermesjes man

Scheermesjes Man

Voordeligscheren.nl biedt het grootste assortiment aan scheermesjes, houders en toebehoren aan. Traditionele scheermesjes, elektrische scheerapparaten, trimmers, alles koopt u tegen de scherpste prijs bij Voordeligscheren.nl!

Voordeligscheren.nl biedt alle scheermesjes voor mannen tegen een prijs die tot wel 25% goedkoper is dan in de winkel! Naast een vaste goedkope prijs heeft Voordeligscheren ook vaak aanbiedingen van uw favoriete scheermesjes. Houd onze facebook en twitter in de gaten voor de laatste aanbiedingen en winacties. Bestellen bij Voordeligscheren.nl is snel, veilig én goedkoop. De bestelling is vaak binnen 48 uur al in huis. Zo heeft u snel de spullen die u wilt voor een scherpe prijs.

Alle scheermesjes zijn op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Uw favoriete merk scheermesjes snel in huis dus. De mesjes van Gillette Fusion, Gillette Fusion Power, Gillette Fusion ProglideGillette Fusion Proglide Power en de Gillette Proshield passen op alle Gillette Fusion houders. Ook de scheermesjes van de Gillette Mach3, zoals de Gillette Mach 3 turbo, passen op alle Gillette Mach 3 houders. De Gillette Contour Plus passen beide op de Gillette Contour houder. Hetzelfde geldt voor de Gillette Sensor en Gillette Excel mesjes. Deze passen beide op de houder van Gillette Excel. De Gillette GII en de Gillette GII plus mesjes passen op de Gillette GII houder.

Scheermesjes man

Minimal Price: 1,45 1.45