Gillette scheermesjes

Sorteer 117 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 117 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gillette scheermesjes

Gillette scheermesjes aanbieding

De scheermesjes van Gillette voorzien veel mannen van de behoefte om snel, efficiënt en comfortabel te scheren. Voor zowel het stylen als het compleet scheren van de baard heeft Gillette tal van productlijnen ontwikkeld die zich qua scheertechnologie en scheerwijze onderscheiden. De onlangs uitgekomen Gillette Proshield scheerlijn bevat bijvoorbeeld een beschermend effect die een gevoelige huid bijstaat tijdens het scheren. Het begon echter allemaal bij Gillette Fusion. Deze scheermesjes bevatten bijvoorbeeld een Lubrastrip indicator dat via de kleur aangeeft of het scheermesje aan vervanging toe is. De Gillette Fusion ProGlide Styler dient zich bij uitstek dan weer voor het stylen van de baard, omdat deze scheerset is samengaat met een bijbehorende styler.

Wat Voordeligscheren verder zoals in de aanbieding heeft van Gillette:
- Fusion Power
- Fusion Proglide
- Fusion Flexball
- Mach3
- Mach 3 Turbo
- Mach 3 Power
- Sensor
- Sensor Excel
- en vele andere

Alle scheermesjes van Gillette zijn goedkoop te verkrijgen bij Voordeligscheren en worden gemakkelijk via brievenbuspost thuisbezorgd. Voor een maximaal scheercomfort beschikken we over passende scheerschuim, scheergel en zelfs aftershave voor na het scheren.

Weet u nog niet wat voor scheersysteem bij u past? Bekijk dan gerust eens de vele gebruikerservaringen van alle mannen die u voor zijn geweest. Te bekijken onder het kopje reviews.