Terug

Gillette Fusion (5)

Filters

Gillette Fusion

Gillette Fusion – Kies voor kwaliteit!

Gillette Fusion introduceert een nieuwe lijn scheerspullen. De Gillette Fusion lijn bestaat uit scheergel, een speciale houder en natuurlijk de scheermesjes. De meest comfortabele scheerervaring krijg u met niets anders dan de Gillette Fusion lijn. De vijfvoudige scheertechnologie zorgt ervoor dat alle haartjes grondig en pijnloos verwijderd worden. Daarnaast heeft het systeem microribbels die ervoor zorgen dat de haren helemaal met de huid gelijk gemaakt kan worden. Een beter resultaat en met aanzienlijk minder moeite en meer gemak dus! 

Gillette Fusion scheersystemen

Gillette heeft met het Fusion scheersysteem het scheerapparaat opnieuw uitgevonden. Het scheersysteem van Gillete Fusion ligt erg fijn in de hand en zorgt in combinatie met de scheergel of de scheerschuim en de mesjes voor een volledigeen perfecte Gillette Fusion scheerervaring, en dat elke dag weer. Niet alleen vandaag of morgen, maar ook in de toekomst: De producten van Gillette staan ook bekend om de duurzaamheid en de kwaliteit maar ook de innovaties die het scheren makkelijker, aangenamer en beter maken voor elke man.

Gillette Fusion scheermesjes

De Gillette Fusion scheermesjes zijn onderverdeeld in de verschillende  soorten Fusion scheermesjes. Elk scheermesje heeft bevat een unieke eigenschap zoals een eigen houder, maar de scheermesjes passen op elke Gillette Fusion houder. De Gillette Fusion scheermesjes zorgen met de vijf mesjes voor een ongekende en onvergetelijke scheerervaring. Vervang de mesjes direct wanneer u het idee heeft dat deze bot beginnen te worden. Het is verstandig om altijd een setje thuis op reserve te hebben. Deze zijn direct te bestellen op voordeligscheren.nl en worden gewoon met de post verstuurd naar uw adres.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot