Terug

Gillette Mach 3 Turbo (6)

Filters

Gillette Mach 3 Turbo

Op zoek naar een goed en goedkoop Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem?

Op Voordeligscheren.nl kan je de beste en goedkoopste Gillette Mach 3 Turbo scheersystemen kopen, en dat voor de laagste prijzen! Wij hebben de Gillette Mach 3 Turbo waar jij naar op zoek bent!

Waarom een Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem?

De Gillette Mach 3 Turbo is een scheersysteem voor mannen, uitgerust met drie hoogwaardige mesjes die gladder scheren. De mesjes zijn sterker dan staal, en blijven langer scherp. Met scherpere, Turbo mesjes, gaat het Mach 3 scheersysteem tot maar liefst 15 comfortabele scheerbeurten mee. Het Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem heeft een duurzame beschermende strip voor ultiem glijcomfort.

Het scheersysteem is uitgerust met drie mesjes die trapsgewijs geplaatst zijn om dicht op de huid te scheren. De mesjes zorgen voor een uitstekend en een ongekend glad resultaat met slechts één enkele scheerbeweging. De mesjes voorkomen irritatie voor een geweldige scheerbeurt, elke dag weer. De Gillette Mach 3 Turbo combineert de drievoudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes met tien microribbels die zorgen dat de mesjes snel en gemakkelijk over de huid glijden voor een ultra gladde scheerbeurt.

De Turbo scheermesjes scheren het haar nog gemakkelijker voor ongelooflijk comfort waarbij minder aan de haartjes wordt getrokken. De lubastrip op het scheerhoofd verkleurt waardoor je altijd weet wanneer de mesjes vervangen moeten worden. Daarnaast zorgt de lubastrip ervoor dat de huid goed wordt verzorgd tijdens het scheren.

Mach 3 Turbo heeft een Skin Guard met microribbels. Deze Skin Guard trekt de huid strak en bereidt het haar voor op het scheren. De set bestaat uit een premium Mach 3 handgreep die perfect aansluit voor een enorm fijne scheerbeurt.

Alle Mach 3 navulmesjes passen op het Mach 3 Turbo scheersysteem voor mannen. De scheermesjes van Gillette Mach 3 Turbo zorgen elke dag voor een glad scheerresultaat zonder irritaties. Kijk gerust rond op onze site en vind jouw perfecte Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem, natuurlijk voor de laagste prijs!

Vind het perfecte Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem, voor de laagste prijs

Ontdek de aanbiedingen op onze site en zie hoe je snel en gemakkelijk een goed en een zeer goedkoop Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem in huis kunt halen. Het is prettig om te weten, dat we zeer scherpe prijzen hanteren, alles thuisbezorgen en bij brievenbuspost zelfs geen bezorgkosten rekenen.

Het woord goedkoop krijgt pas echt betekenis bij Voordeligscheren.nl! Maar bij ons is het ook echt een feit. We verkopen de beste en de goedkoopste Gillette Mach 3 Turbo scheersystemen, en dat voor een zeer scherpe prijs. We weten zeker dat je een interessante aanbieding kan vinden op onze website. Naast een groot aanbod hebben we ook nog eens een aantrekkelijk geprijsd aanbod. We zijn ervan overtuigd dat we ook exact de scheermesjes hebben waar jij naar op zoek bent. We hebben vele duizenden tevreden klanten welke maandelijks (zo niet wekelijks) hun nieuwe bestellingen op onze site plaatsen. We weten goed wat onze klanten willen, wat ze hiervoor willen betalen en ook welke service ze verwachten. Wij zijn ook jou graag van dienst met onze producten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh