Terug

Gillette Mach 3 (10)

Filters

Gillette Mach 3

Gillette Mach3 scheerapparaat

Gillette Mach3 is uitgerust met drie mesjes die trapsgewijs geplaatst zijn om dichtbij op de huid te scheren. De mesjes zorgen voor een ongekend glad resultaat met maar slechts één scheerbeweging. De mesjes voorkomen irritatie voor een perfecte scheerbeurt,  en dat elke dag weer. Daardoor is Gillette de keuze voor vele mannen geworden, over heel de wereld. 

Gillette mach 3 scheermesjes

De Gillette scheermesjes hebben anti-frictiemesjes waardoor het mesje gemakkelijk over het gezicht glijdt. De Mach3 scheermesjes zorgen elke dag voor een perfecte scheerbeurt zonderenige irritaties. U koopt ze lekker goedkoop bij voordeligscheren.nl. Het wordt niet alleen makkelijker en comfortabeler om te scheren, maar het resultaat is in de meeste gevallen ook stukken beter dan zonder Gillette scheermesjes.

De kwalitatieve producten van Gillette gaan een langere tijd mee. De mesjes zijn los na te bestellen, zodat u altijd een scherp mesje heeft. Het is verstandig om altijd een mesje op voorraad te hebben. Uiteraard kunt u daar nu al op inspelen door te kiezen voor de combideal. Deze bestaat uit een Gillette Mach 3 scheerapparaat, 17 mesjes en de Gillette scheergel voor de gevoelige huid. Zo heeft u met één bestelling alles in huis voor de komende maanden!

 

Gillette Series Scheergel gevoelige huid 200ml

Gillette Series Scheergel gevoelige huid 200ml beschermt de huid tegen beschadigingen en irritaites die normaal worden veroorzaakt door het scheren. De gel bevat Allantoine. Deze scheergel gaat huidirritatie tegen, verzacht en reguleert vocht met een lichte, frisse, Pacific Light geur. Heeft u een zeer gevoelige huid, investeer dan ook in aftershave voor de gevoelige huid, zodat uw gezicht krijgt wat het verdient. 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh