Terug

3 Manieren om uw benen te scheren

3 Manieren om uw benen te scheren

De zomer komt er weer aan! En dat betekent dat we de benen weer gaan scheren. Maar op welke manieren kunt u dat doen? Ik vertel u in deze blog 3 manieren om uw benen te ontharen.

De zomer komt er weer aan! En dat betekent dat we de benen weer gaan scheren. Maar op welke manieren kunt u dat doen? Ik vertel u in deze blog 3 manieren om uw benen te ontharen.

 

1. Scheermes + Scheerschuim

Met de voordelige scheermesjes van Gillette Venus kunt u uw benen super makkelijker en glad scheren. Voor het beste resultaat kunt u de voordelige scheermesjes van Gillette gebruiken samen met de scheergel van Gillette. Zorg ervoor dat uw benen altijd nat zijn als u zich gaat scheren met een scheermesje om huidirritatie te voorkomen. Masseer de scheergel in over uw benen en scheer daarna met het scheermesje alle scheergel van uw benen. Nu heeft u de perfecte mooie gladde benen. 

2. Waxen/Harsen

Waxen is ook een goede manier voor het ontharen van uw benen. Gebruik daarvoor de voordelige waxstrips van Veet. Hiermee kunt u goed alle haartjes van uw benen verwijderen. Waxen doet wel meer pijn dan het scheren met een scheermesje, maar het haalt wel uw haren helemaal eruit, zodat het ook langer weg blijft. Doordat het langer wegblijft, hoeven je benen ook een tijdje niet meer geschoren te worden. Dit is natuurlijk erg fijn en scheelt een hoop tijd. 

De wax strips wrijft u met uw handen warm en plakt u op de plek waar er gewaxt moet worden. Als de waxstrip op de huid zit, wrijft u er nog een paar keer over met de haargroei mee. De laatste stap is natuurlijk de waxstrip eraf trekken, u trekt altijd tegen de haargroei in. Het kan een beetje pijn doen maar daar krijgt u ook zeker iets moois voor terug. 

 

3. Ontharingscrème 

Om uw benen te ontharen kunt u ook ontharingscrème gebruiken. U kunt gebruik maken van de ontharingscrème van Veet. De ontharingscrème smeert u op uw benen voor ongeveer 5 minuten. Zorg ervoor dat u nooit de ontharingscrème langer dan 10 minuten houdt, dit kan voor huidirritatie zorgen, dat is iets wat u wil voorkomen. Met behulp van de spatel die erbij zit schraapt u de crème van uw benen en dan zullen de haren meekomen. Spoel hierna met water uw benen goed af zodat er helemaal geen crème meer op uw benen zit. Dit is wel een methode die de meeste tijd vergt, maar wel voor een erg goed resultaat zorgt. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh