Terug

Braun Series 7

Braun Series 7

Braun Series 7

De Braun Series 7 is het meest geavanceerde scheerapparaat van Braun, die buitengewone prestaties levert. De unieke intelligente sonische technologie met 10.000 microtrillingen helpt meer haartjes af te scheren per scheerbeweging. Zo geniet u van de meest comfortabele en grondigste scheerbeurt van Braun ooit. De Series 7 scheerapparaten zijn geheel gefabriceerd en samengesteld in Duitsland en combineren de meest geavanceerde technologie met modern design.

De enige intelligente sonische technologie met 10.000 microtrillingen per minuut ter wereld. Het Series 7 scheerapparaat past zijn vermogen aan de zwaarte van uw baard aan, voor de grondigste en meest comfortabele scheerbeurt van Braun ooit. De 10.000 microtrillingen per minuut scheren nog meer haartjes af bij elke beweging.

3 Gepersonaliseerde instellingen voor een nog persoonlijker scheerbeurt

Series7 is het enige scheerapparaat van Braun met 3 verschillende scheerstanden: Extra gevoelig, normaal en intensief voor de verschillende regionen van het gezicht. Zo kunt u uw scheerbeurt aanpassen aan uw baardgroei en uw huid.

Gepatenteerde ActiveLift scheert platliggende haartjes af op lastig bereikbare plekken

ActiveLift is 's werelds enige gepatenteerde middentrimmer met 130 bewegingen per seconde die actief de platliggende haartjes optilt en afscheert. Jarenlange research heeft aangetoond dat de man het meeste behoefte heeft aan een grondige scheerbeurt ook op de moeilijk te bereiken halsregio waar platliggende haartjes vaak voorkomen. Uitgerust met een asymmetrische vorm is de ActiveLift speciaal ontworpen om lastige haartjes in de probleemgebieden af te scheren.

OptiFoil - voor een perfect gladde huid die nog langer glad blijft

De OptiFoil is het meest geavanceerde folie van Braun. De unieke ergonomisch vormgegeven gaatjes zorgen ervoor dat er meer haartjes door het blad glijden die nog dieper worden afgeschoren dan ooit tevoren. Braun heeft meer dan 50 jaar ervaring met de evolutie van het folie wat resulteert in onze unieke OptiFoil.

Een volledig flexibel scheersysteem voor optimale aanpassing aan het gezicht

Braun's unieke combinatie van een draaiende scheerkop en zwevende scheerbladen verzekeren een optimale aanpassing aan de contouren van het gezicht.
De Series 7 790cc is uitgerust met het enige 5-voudige Clean & Renew systeem op basis van alcohol ter wereld: hij reinigt, desinfecteert, laadt op, smeert en droogt het scheerapparaat met één druk op een knop. Braun is uitvinder van het reinigingsstation met meer dan tien jaar ervaring op dit gebied. Braun is het enige merk dat een reinigingsvloeistof op alcoholbasis gebruikt die 99.999% van alle ziektekiemen en bacteriën verwijdert tijdens elk reinigingsproces. Testen hebben uitgewezen dat het Clean & Renew tien keer zo hygiënisch werkt dan het apparaat alleen af te spoelen onder stromend kraanwater. Als u de reinigingsprocedure twee keer per week uitvoert, hoeft u de navulling slechts elke 2 tot 3 maanden te vervangen om te genieten van een scheerapparaat dat elke dag weer als nieuw aanvoelt.

Het Clean & Renew™ systeem is uitgerust met:

• Een unieke reinigingsoplossing op basis van alcohol voor hygiënisch reinigen
• Automatisch opladen
• Automatisch smeren voor optimale scheerefficiëntie
• Automatische programmaselectie van 3 instellingen: kort eco/normaal/zeer intensief • Actieve droging d.m.v. hitte inductie - Alleen bij de Series 7 790cc-4 • FastClean in 25 seconden - Alleen bij de Series 7 790cc-4.
• Frisse citroengeur.

Precisietrimmer voor langere haartjes voor nauwkeurig stylen

De precisietrimmer voor langere haartjes is uitgerust met de beste trimprestaties van alle premium scheerapparaten. Om uw bakkenbaarden, snor of baard te trimmen met dit perfecte stukje precisiegereedschap, hoeft u alleen maar het schuifje van de trimmer naar boven te schuiven en de trimmer komt tevoorschijn.

100% waterproof en volledig afspoelbaar

Braun scheerapparaten hebben een volledig gesealde body en kunnen snel en gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. Voor optimaal gemak kunt u het Clean & Renew™ systeem gebruiken om uw scheerapparaat met één druk op de knop hygiënisch te reinigen.

Geavanceerd display voor batterijstatus & hygiëne*

De Series 7 is uitgerust met een geavanceerde display: - een zeer nauwkeurige indicatie van de batterijstatus en een gedetailleerde hygiënestatus.

Krachtige oplaadbare Li-Ion batterij zonder memory-effect

Alle Series 7 scheerapparaten zijn oplaadbaar en werken zowel met snoer als draadloos. Braun Series 7 scheerapparaten worden aangedreven door een 3,6V Li-Ion batterij zonder memory-effect.

Volledig opgeladen in slechts 1 uur - 50 minuten draadloos scheren

1 uur opladen betekent tot wel 50 minuten draadloos scheren. Een snelle oplaadbeurt van 5 minuten is genoeg voor 1 draadloze scheerbeurt. De SmartPlug heeft een automatische wereldwijde voltage aanpassing (100V - 240V). Ultiem gemak voor u - thuis of onderweg.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh